Abone Ol

Survivor'a Makbule'nin Mektubu Damga Vurdu: İçin Rahat Olsun Nisa

Survivor'da Nisa, Mert-Sude arasındaki yakınlaşmayı görünce her şeyi ifşa etmişti. Makbule Şakalakoğlu Survivor adasına mektup gönderdi.

Survivor'a Makbule'nin Mektubu Damga Vurdu: İçin Rahat Olsun Nisa

Survivor Mert Öcal ve ilişkileriyle aşk adasına dönmüştü. Makbule Şakalakoğlu'nun Survivor'da yer alan Mert Öcal ile aşk yaşadığı gündeme gelmişti. Sude ile de birlikteliği olduğu iddia edilen Mert'e Nisa Bölükbaşı tepki göstermiş ve yaşananları ifşa etmişti.

Survivor Nisa ödül oyununu kazanınca yakın arkadaşı Makbule Şakalakoğlu'dan mektup aldı. Duygusal anların yaşandığı iletişim ödülünde Nisa Bölükbaşı'nın arkadaşı Makbule Şakalakoğlu'nun mesajı dikkat çekti.

Survivor'a Makbule'nin Mektubu Damga Vurdu: İçin Rahat Olsun Nisa - Resim: 1

"İÇİN RAHAT OLSUN"

Mert Öcal'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Makbule'nin mektubunda şunlar yazıyordu:

"Burada herkes seni çok özledi. Kedilerin çok iyi, onları sakın merak etme. Sürekli görmeye gidiyorum, keyifleri yerinde, çok mutlular. Ve şunu bilmelisin ki sen bir arkadaş olarak yapabileceğin her şeyi fazlasıyla yaptın. Bu konuda için rahat olsun, bundan sonra yapabileceğin tek şey oyunlara odaklanmak olsun. Seni çok seviyorum, burayı ve beni merak etme. Seni İstanbul finalinde bekliyorum."

SURVİVOR MERT, SUDE VE MAKBULE OLAYI NEDİR?

Eski Survivor yarışmacılarından Makbule Şakalakoğlu ile Mert Öcal'ın sevgili olduğu öne sürülürken Makbule Şakalakoğlu, Sude Burcu haberleri sonrası flaş bir hamlede bulundu ve Öcal'ı takipten çıktı. İşte, Survivor Mert, Sude ve Makbule olayı hakkında detaylı bilgiler

"BENİ HOŞ OLMAYAN DURUMLARA DÜŞÜRDÜLER"

Ogeday ve Mert'in konuşması, Nisa'nın ve diğer takım arkadaşların gelmesiyle alevlendi. Ogeday, Mert'i güvenilir bulmadığını Sude'ye söylediğini ve ortada yanlış varsa bunu ortaya çıkarması gerektiğini üstüne basa basa söyledi. Mert ise Ogeday'a, kendisini ne kadar tanıdığını ve bu yorumları yaptığını söyledi. Mert ile Ogeday arasındaki tartışma devam ederken Nisa geldi ve tartışmaya dahil oldu. Nisa'nın dedikodu yaydığını söyleyen Mert röportajda, "Nisa ve Ogeday, Sude ve beni hoş olmayan durumlara düşürdüler" dedi.

"SENİN OLDUĞUN HER YERDE BİR ŞEY ÇIKIYOR"

Nisa'nın olayı diretmesi üzerine Mert Nisa'ya, "Senin her olduğun yerde bir şey çıkıyor farkında mısın? Kaos çıkıyor" dedi. Konuya dahil olan Aycan Nisa'ya, "Ogeday ve sen ayıp ettiniz" dedi. Bunun üzerine Nisa ise, "Ben gözümün önünde gördüm Aycan" cevabını verdi. Özel hayatın gündeme gelmemesini isteyen Mert, Survivor'un yarışma programı olduğunu söyleyince Nisa, "O zaman özel hayatını buraya getirmeyeceksin" dedi. Bunun üzerine Mert ise, Nisa'nın 2020'den beri kendisine Survivor'da özel hayat yarattığını söyledi.

SUDE'DEN AÇIKLAMA: "BEN MERT'E ÇOK DEĞER VERİYORUM"

Röportajda Nisa, Mert'in birilerini parmağında oynattığını belirtti. Tüm bunlar yaşanırken Sude her şeyi duyduğunu ama tartışma bölgesine gelemediğini söyledi.

Nisa, Evrim ve Yağmur'la konuşan Sude ağlayarak, "Ben Mert'e çok değer veriyorum ama neyin içinde olduğumu bilmiyorum" dedi.