Abone Ol

Survivor Yasin: Evrim Fenerbahçe'de Voleybol oynadı mı, şüpheliyim

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de voleybol maçında kaybeden Evrim adeta sinirden deliye döndü. Eski bir voleybolcu olan Evrim, "Tam anlamıyla rezaletti! Resmen gece sinirimden uyudum" dedi.

Survivor Yasin: Evrim Fenerbahçe'de Voleybol oynadı mı, şüpheliyim

Survivor 2020'de Acun Ilıcalı, İrem ve Nisa'dan oluşan Acun Medya takımı, Evrim, Ardahan ve Cemal Can'dan oluşan takıma karşı voleybol maçında mücadele etti. Ancak eski voleybolcu olan Evrim'in takımı maçta yenildi. Voleybol oyununda kaybeden Evrim, gece sinirinden erken uyudu.

Sabah kalktığında röportaj veren Evrim, "Tam anlamıyla rezaletti! Resmen gece sinirimden uyudum" dedi. Takım arkadaşlarının oyunda etkili olmadığını ve yeni bir takımla Acun Ilıcalı'nın karşısına çıkacağını söyleyen Evrim, "Hiç bu kadar zorlandığım ve düştüğüm bir durum olmamıştı. Benim derdim kaybetmek. Karşı tarafta Nisa'nın olması beni hiç ilgilendirmez.

Ben kendini kanıtlamış burada da kendini göstermiş bir voleybolcuyum. Benim çıkardığım topların devamlılığın sağlanması gerekiyordu. Acun Bey'i tebrik ediyorum. Yeni bir takım kurup karşısına geçeceğim" ifadelerini kullandı.

EVRİM'İN FENERBAHÇE'DE OYNADIĞINDAN ŞÜPHELİYİM

Takım arkadaşı Yasin ise Evrim hakkında olay sözler söyledi. Karşı takımda Nisa'nn çok iyi bir voleybolcu olduğunu söyleyen Yasin, "Evrim'in takımı hayatımda gördüğüm en iyi beach voleybol takımıydı. Ama rakip çok iyiydi. Ama hala Evrim'in 10 yl Fenerbahçe'de oynadığından şüpheliyim. Kimse bana Evrim'in 10 yıl Fenerbahçe'de oynadığına inandıramaz.