Abone Ol

Survivor yarışmacısı Damla Can kimdir?

TV8 yarışması Survivor'da yarışan Damla Can kimdir, kaç yaşında? İşte hayat hikayesi...

Survivor yarışmacısı Damla Can kimdir?

Survivor 2018'de yarışacak Damla Can daha önce gönüllüler takımında yer almıştı. Damla Can bu kez All Star takımında yarışacak. Bu akşam elenme ihtimali olan Survivor Damla kimdir? Damla Can kaç yaşında ve nereli?

Damla Can’ın yer aldığı All Star ilk kez dokunulmazlık oyunun kaybetti. Başarılı yarışmacı Damal Can, Turabi’nin kendisini yazması ile eleme adayı oldu. Sözcü'nün haberine göre adaya veda edecek isim bu akşam belli olacak. İşte Damla Can kimdir sorusunun yanıtı ve hayat hikayesi…

DAMLA CAN KİMDİR?

Damla Can, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır.

Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

All Star takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Starlar takımında mücadele decek. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.