Abone Ol

Survivor All Star ve Gönüllüler’de ortalık neden karıştı?

TV8'de ekrana gelen yarışma programı Survivor'ın son bölümünde neler yaşandı?

Survivor All Star ve Gönüllüler’de ortalık neden karıştı?

Survivor'da All Star rüzgarı yeniden esmeye başladı. Gönüllüler adası gittikçe eksiliyor, yarışmacılar hala takım olmaya çalışıyor. İki takım arasında gerginlik gün geçtikçe artıyor. Hangi All Star, Gönüllü yarışmacıdan özür diledi? Hakan, yarışmacı arkadaşlarını uyardı:

Birleşme partisinde Nihat Doğan'ın halay çekişini izlemek istemiyorum. Survivor son bölümde neler oldu? İşte ayrıntılar.

Sözcü'nün haberine göre Survivor son bölümde All Star, Gönüllüler takımına fark atarak barakalı adayı geri almıştı. All Star, adaya geri dönünce şoke oldu. Ümit Karan tepki gösterdi. Alp Kırşan’ın bu hafta açıkladığı ödül karınları doyurmadı.

Survivor’da All Star ödüllülere doyamadı, Gönülüler’in motivasyonu düşük. Survivor son bölümü kaçıranlar için yaşananları haberimizde derledik. İşte Survivor son bölüm özeti…

ALL STAR ADASINDA NELER OLDU?

Ümit: Şunu anladık evini kimseye teslim etme. Kullanma şekilleri hoş değil. Biz yaptıkça onlar bozmuş. Pislik içinde yaşıyorlar.

Adem: Evine başka biri geliyor öyle düşün.

Sema: 5-0’lık hezimetten sonra onlar bitmiştir.

Hilmicem: Yerde yatınca ağrıdan uyamıyoruz. Uyku düzeni olmayınca her şeye yansıyor. Çok güzel uyku çektik. Bir haftadır yerde yatıyoruz zulüm.

Turabi: İyiki bir hafta kaybettik değerini anladık.

Ümit: Bir hafta uyku uyuyamamıştık. Ben enerjiye çok inanıyorum.Güzel bir sinerji olunca oluyor takım içinde.

Murat: Kendi içimizde de kaybetmek isteyenler var.

GÖNÜLLÜLER ADASINDA NELER OLUYOR?

Ramazan: Her şeyi yap yap son anda olmuyor.

Melih: Bizden bir tık daha enerjileri yüksekti.

Anıl: Saliselerle kaybettik. Her gün kazanamıyoruz napalım?

Birsen: Bugün günümüzde değilmişiz diyelim. Uzatmaya gerek yok.

Melih: Günün başlangıcında belliydi. Günümüzde değildik. Sonuçta bu bir takım işi.

Hakan: İyi adayı kaybetmek kötü oldu. Karşı takımın bizimle dalga geçmesine sinir oluyorum. Turabi’nin öyle ortalıkta gezmesini istemiyorum. Ona iyileştiğim zaman karşılığını vereceğim.

ÖDÜL OYUNUNDA HANGİ TAKIM BAŞARILI OLDU?

Alp Kırşan: Kazanan takım All Star olursa teknoloji evinde en sevdiği şarkıları dinleyecek. Gönüllüler kazanırsa hayranlarından gelen mesajları okuyacak.

Uzun zorlu parkurdan sona gelen diski masadan kaydırarak 2 basket atacak.

All Star: 10 Gönüllüler: 4 Ödül All Star’ın oldu.

Ümit: Biz mütevazi seviniyoruz.

Birsen: Kaç seferdir oyuna çıkıyorum Birsen sakatlandı diye bağırıyorlar. Bunu hoş karşılamıyorum. Üç kere söylendi.

Ümit: Bunun benim söylediklerimle ne ilgisi var.

Adem: Ben Birsen sakatlandı asla demedim Birsen bırak sakatlanıyorsun dedim. Bize de baskı oluyor. Ben kimsenin sakatlanmasını istemem ben 5 kez sakatlandım.

Sahra: 2015 yılında çok ciddi sakatlandım. Asla art niyetim olmaz çok özür dilerim. Sakatlıkla ilgili bir şey mi dedim? Çok özür dilerim.

Birsen: Bunu söylemen yeterli Sahra teşekkür ederim.

Anıl: Bir fırsatı daha teptik sevenlerimizden özür dilerim. Tepemizde kara bulut dolaşıyor.

Hakan: All Star yüzde 60 ise biz yüzde 40 görünüyoruz. Adamlar elini kolunu sallaya sallaya geliyor. Turabi’nin sevincini seyrediyoruz adamın sinirleri hopluyor. Öyle bir çıkacağızki All Star ile muhatab olmayan ve savaşan bir takım olmalıyız. Her hafta azalırız Nihat Doğan’ı birleşme partisinde halay çekerken izleriz.

İpek: Oyun kaybediyor hiç kimse çakmıyor elime. Sürekli oluyor. Oyunu kaybediyorum dönüyorum kimse yüzüme bakmıyor. Ama başkası kaybedince tamam olsun deniyor.

Hakan: Takım kuramıyoruz. Ayıp olmasın diye takım kurulmaz. Yüzemiyorsun, atlayamıyorsun iyi niyetten geri çekiliyor. Lütfen performansı iyi olanlar kibarlık yapmasın. Fırsat verildiğinde herkes elinden geleni yapacak. Eğlenelim diye gelmedik azalıyoruz. 3 kişi kaldık.

Yağmur: Doğru eksilmemiş oluruz güçlü olanlar gider bu şekilde.

Cumali: Takım birbirini samimi bulmuyor. Özgüven sorunu var. Zamanla oturur diye düşünüyorum.

Alp Kırşan: Bil Bakalım oyununa hoş geldiniz. Daha rahat neşeli bir oyun olduğu için bu oyunu çok seviyorum. Oyun ödülü açlık butonu, kazanan bisküvi yiyecek. Kazanan seçtiği kişi ile ekstra bir bisküvi yiyecek. Kazanan takım açlık butonunu adasına götürüp bir kez adasında butonuna basacak.

Ödül All Star’ın oldu.