Abone Ol

Survivor Serenay ve Murat aşk mı yaşıyor?

Geçen yılki “Survivor”ın iddialı isimlerinden Murat Ceylan, bu yılın yarışmacısı Serenay Aktaş ile Nişantaşı City’s’de görüntülendi.

Survivor Serenay ve Murat aşk mı yaşıyor?

Günü beraber geçiren ikili, fotoğrafları çekilirken panikledi. Ceylan’ın muhabire tepkisi “Yapma abi!” oldu.

SERENAY AKTAŞ FOTOĞRAFLARI

Murat Ceylan kimdir?
Adını ilk kez Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasıyla duyuran 15 Mayıs 1989 İstanbul doğumlu Murat Ceylan kısa sürede geniş hayran kitlesine ulaştı. 2013 yılında katıldığı survivor yarışmasında hırslı ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Ceylan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 4. Sınıf öğrencisidir. 2013 yılında katıldığı survivor yarışmasında hırslı ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Ceylan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 4. Sınıf öğrencisidir. Müzik dışında bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat Ceylan 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşmaktadır.

Murat Ceylan, geçtiğimiz yıl ekranalara veda eden Muteşem Yüzyıl, dizisinde II. Selim rolü için cast seçimlerine katılmış fakat rolü Engin Öztürk'e kaptırmıştı.

Serenay Aktaş kimdir?
Survivor’a yarışmasına katılmadan önce futbol oynayan zaman zaman da dizi ve filmlerde boy gösteren Serenay Aktaş 1 Ekim 1993, İstanbul doğumdur. Murat Ceylan gibi Survivor yarışmasında yıldızı parlayan bir diğer isimde Seranay Aktaş. 15 yaşından Zeytinburnu'nda futbol hayatına başlayan Serenay Aktaş iki sezon futbol oynadıktan sonra 1207 Antalyaspor'a transfer olmuştur. Çıktığı 50 maçta 100 golle fileleri havalandıran. Serenay Aktaş Futbol kariyerine 1207 Antalyaspor'da devam etmektedir. Bunların yanı sıra Serenay Aktaş, Arka Sıradakiler , Kanıt, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde konuk oyuncu olarak katılmıştır. Muhteşem Yüzyıl'da iki sezon oynadıktan sonra Serenay Aktaş'ın ilk sinema filmi olan Çılgın Dersane 3'te (Merve) karakterini canlandırmıştır. Serenay Aktaş 2014 yılında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler'e katılmıştır. Survivor yarışmasında ünlüler takımında yarışan Serenay Aktaş, Survivor Adası'nda 88 gün kaldıktan sonra elenmiştir.