Abone Ol

Survivor Semih'ten ağır sözler!

Survivor 2016 yarışmasında her yaptığı olay olan Semih Öztürk, adada yaşadıklarını anlatırken, birçok kez karşı karşıya geldiği Serkay Tütüncü ve çeyrek finalde elendiği Damla Can'ı hedef aldı.

Survivor Semih'ten ağır sözler!

Ütopya' yarışmasının ardından 'Survivior 2016'ya da damgasını vuran Semih Öztürk, ada hayatı ve rakipleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"SERKAY BANA KÜFÜR EDİP, 'NASILSA KESİYORLAR' DİYORDU"

"Arada bir deşarj olmak için küfür edeyim, zaten gösterilmiyor diye düşünemem. Böyle düşünen insanlar da var. Adam geliyor küfür ediyor. 'Nasıl konuşuyorsun?' diyorum. Verdiği cevap 'Zaten kesiyorlar' şeklinde oluyor. Ben bu zihniyetle uğraştım. Hatta bana bu yaklaşımda bulunanın ismini de veriyorum; Serkay denen eğitimsiz çocuk. Bana bir gün küfür ediyor. Tabi ben tahrik olmuyorum bundan. Bana küfür etti diye ben de buna bir tane tokat vurayım, sonra çıkıp her yerde 'Beni tahrik etti' mi diyeyim? Ben medeni bir şekilde cevabımı veriyorum. Adama bir tespitte bulununca, 'Bak arkadaşım bu böyle değil' dediğimde 'Tahrik ediyorsun' diyor. Yılmayacağım gerçekleri söylemekten asla vazgeçmeyeceğim

"NE DİYECEKLER GÖRECEĞİZ"

Bunların tehditleri de vardı. Keşke karşıma çıksalar bir yerde öyle kuru sıkı atmak basit. Benim karşıma çıkacakları yeri biliyorum. Devletten kimse güçlü değil, bakalım savunmaları nasıl olacak? 'Hakim bey beni tahrik ettiler' mi diyecekler, ne diyecekler göreceğiz. Öyle kuru sıkı atmakla olmuyor. Ama ben kuru sıkı mı atıyormuşum dolu mu atıyormuşum onu da göreceğiz.

"BENİ DİNLESELERDİ..."

Seni dinleselerdi, gönüllüler takımı daha başarılı olabilir miydi? Olabilirdi tabii. Orada kurbanlar vardı. Bu kurbanlar daha erken eleneneler. Mesela ilk hafta kurban edilen bir kız vardı. Çok söyledim ama kendisi bilir. Beni dinleselerdi, yarışmanın seyri de farklı olabilirdi. Ben girdiğim gibi 'Kıbrıs'ta görüşürüz' dedim herkese. Benim gibi bir yarışmacı geldiyse yarışmalar tarihine onla da konuşalım yüzyüze.

Survivor'da 'yeter artık dayanamyorum, bitse de gitsem' dediğiniz bir an oldu mu? Tabii oldu. Yarışmanın başlarında ve sonlarında çok acayip duygular içerisindeydim. Yani çok acayipti, insan ölümü bile düşünüyor. Açlık çok zor bir şey. Allah kimsenin başına vermesin.

"DAMLA KENDİ GÜCÜYLE BENİ GEÇMEDİ"

İlk elemede 8 kişi beni yazdı ben de onlara 'birazdan görüşürüz' dedim. Acun Ilıcalı sonucu 'Semih halk oylamasında birinci' şeklinde açıkladı. Şimdi bu ciddi anlamda bir güç gösterisi. Fanlarımın tabi büyük bir payı var. 'Kıbrıs'a gideceğim' dedim, gittim. Parmağım kırıldı, final oyunlarında oynasaydım sonuç farklı olacaktı. Keşke herkes kendi salt gücüyle karşıma çıkabilseydi. Mesela finalde Damla beni geçti. Bu kendi gücü müydü? Damla'yı kim tanıyor ya? Damla'nın ne kadar destekçisi var? Esamesi okunmuyor... Kendi gücüyle beni geçmedi ki, bir arkadaşının 3 destekçisi vardır, birinin 5 onların toplamı ile geçti. Keşke birebir olarak, benim sevenlerime karşı x kişisinin sadece kendi sevenlerinin gücü olsaydı. Karşılaşalım bakalım kim daha ağır basacak."