Abone Ol

Survivor ödül oyununu kim kazanacak?

Survivor'da bu akşam ödül oyununu hangi takım kazanacak? Acun Ilıcalı Semih hakkında bu akşam kararını açıklayacak! Peki Semih adaya veda mı edecek?

Survivor ödül oyununu kim kazanacak?

TV8 ekranında Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen sevilen yarışma programı Survivor bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazanacak? Survivor ödül oyununda kazanan Ünlüler mi Gönüllüler mi olacak?

Semih Öztürk Survivor Kıbrıs finalinde olacak mı?

Survivor’da sakatlanan Semih Öztürk’ün son sağlık durumunu Acun Ilıcalı açıkladı. Semih Öztürk Kıbrıs finalinde yarışabilecek mi?
Survivor’da dokunulmazlık oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk hemen hastaneye kaldırılmıştı. Survivor doktoru Metin Kuş ilk müdahaleden sonra ‘Beni aşan bir durum’ diyerek sakatlığın ciddi olduğunu belirtmişti. Survivor’ın doktoru Metin Kuş gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırılan Semih Öztürk, Santo Domingo‘da kaldığı hastanede ameliyat oldu.


Ancak Santo Domingo’daki ameliyatın ardından müşahede altına alınan Semih’in parmağının durumu ciddiyetini koruduğu için uçakla acil olarak ABD’nin Houston kentine gönderildi.


Survivor’ın Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde ödül oyunu öncesi parmağından yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavi gören Semih Öztürk’ün durumu ile ilgili Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Semih Öztürk’ün ameliyatının ardından acil olarak ABD’nin Houstun kentindeki hastaneye götürüldüğü açıklayarak “Orada çok önemli doktorlar kendisiyle ilgilenecek ve en kısa zamanda sağlığına kavuşacak” dedi.

SEMİH ÖZTÜRK SURVİVOR FİNALİNDE YARIŞACAK MI?

Houston’daki hastanede tedavi altına alınan Semih Öztürk, artık Survivor’a geri dönemeyecek. Semih’in elemelerde ise dokunulmazlık olması bekleniyor. Ancak Semih Öztürk’ün 27 Haziran Çarşamba günü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılacak olan büyük finale kalıp kalmayacağı ise netlik kazanmadı. Semih’in Survivor macerasıyla ilgili son kararı Acun Ilıcalı önümüzdeki günlerde açıklayacak.