Abone Ol

Survivor Nagihan Karadere Elendi mi? Nagihan Karadere Diskalifiye mi oldu? - 7 Mart 2016 Pazartesi

Her geçen gün heyecanın arttığı büyük mücadelede Survivor Nagihan Karadere Elendi mi, Nagihan Karadere Diskalifiye mi oldu? gibi pek çok sahte haber yer aldığı dikkatlerden kaçmadı.

Survivor Nagihan Karadere Elendi mi?

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Survivor 2016 da sular durulmuyor. Survivor eleme ve diskalifiye ile ilgili tüm detaylara - 7 Mart 2016 Pazartesi - tarihli haberimizden ulaşabilirsiniz. Her geçen gün heyecanın arttığı büyük mücadele de Survivor Survivor Nagihan Karadere Elendi mi Nagihan Karadere Diskalifiye mi oldu ? ? Özellikle sosyal medyada dolaşan haberler arasında Survivor Nagihan Karadere Elendi mi Nagihan Karadere Diskalifiye mi oldu ? gibi pek çok sahte haber yer almaktadır. Fragmanlarda geçen bazı sahneler Survivor Nagihan Karadere Elendi mi Nagihan Karadere Diskalifiye mi oldu ? sorusunu akıllara getirmektedir. Ancak resmi açıklamalara göre yarışmada henüz bir elenme söz konusu değil. Peki bir yarışmacı survivordan nasıl elenebilir, survivor elenme şartları nelerdir ? İşte Tüm detaylar !

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Survivor 2016 da sular durulmuyor. Her geçen gün heyecanın arttığı büyük mücadele de Survivor Survivor Nagihan Karadere Elendi mi Nagihan Karadere Diskalifiye mi oldu ? ? Özellikle sosyal medyada dolaşan haberler arasında Survivor Nagihan Karadere Elendi mi Nagihan Karadere Diskalifiye mi oldu ? gibi pek çok sahte haber yer almaktadır. Fragmanlarda geçen bazı sahneler Survivor Nagihan Karadere Elendi mi Nagihan Karadere Diskalifiye mi oldu ? sorusunu akıllara getirmektedir. Ancak resmi açıklamalara göre yarışmada henüz bir elenme söz konusu değil. Peki bir yarışmacı survivordan nasıl elenebilir, survivor elenme şartları nelerdir ? İşte Tüm detaylar !

Bir yarışmacı survivordan nasıl diskalifiye olur ?

Bgenel ahlak kurallarına ve rakipleri ile yaptığı atışmalarda fiziksel temas ile müdahalede bulunan yarışmacılar oyun kuralları gereği oyundan diskalifiye olurlar. Özellikle yarışmalarda sıklıkla olan diskalifiye ise yarışmada kural hatası yapılır ise gerçekleşmektedir.

Survivor Nagihan Karadere Elendi mi Nagihan Karadere Diskalifiye mi oldu ?

Bu konuda henüz resmi bir açıklama yoktur. Survivor 2016 da oyundan tamamen diskalifiye olan bir yarışmacı bulunmamaktadır.