Abone Ol

Survivor Mustafa Topaloğlu Kimdir? Kiminle Eşleşti, Kaç Yaşında, Nereli?

Survivor All Star Birleşme partisine konuk olan Mustafa Topaloğlu'nun hayatı merak konusu oldu. Peki Mustafa Topaloğlu kimdir? Nereli, kaç yaşında, kiminle takım oldu? İşte detaylar...

Survivor Mustafa Topaloğlu Kimdir? Kiminle Eşleşti, Kaç Yaşında, Nereli?

Uzaylı Türkücü Mustafa Topaloğlu'nun ilk eşinden Çağlayan Topaloğlu adında bir oğlu vardır. Oğlu da kendisi gibi müzikle ilgilenen Topaloğlu, Survivor 2012 sezonunda yarışan isimler arasında yer aldı. İşte, Mustafa Toplaoğlu hayatı...

MUSTAFA TOPALOĞLU KİMDİR?

Topaloğlu, 1957 yılında Hopa Artvin'de dünyaya geldi. Çocukluğu Sakarya Karasu’da geçti. Özellikle uzaylılara ilgisinden dolayı Uzaylı Türkücü Mustafa Topaloğlu olarak tanınır.

1 Eylül 2003 de vefat eden abisi müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ve Burhan Aydemir’le birlikte 1992 yılında Nokta Müzik firmasının kurulunda bulundu. Mustafa Topaloğlu'nun ekipten ayrılmasının ardından Hilmi Topaloğlu, Burhan Aydemir‘le birlikte yoluna Prestij Müzik olarak devam etti.

İlk eşi Hasibe Hanımdan bir kızı ve Çağlayan Topaloğlu (d.1985) adında bir oğlu vardır. Yanı sıra Irmak ve Hilmi Uzay adında da iki çocuğu daha olmuştur. Mustafa Topaloğlu, 1986 yılında şarkıcı Leyla Somer ile 4 yıl süren bir birliktelik yaşadı. Survivor 2012’ye katıldı.