Abone Ol

Survivor Kıbrıs finalini kim kazandı 2016 finalisti kim?

Survivor 2016 Kıbrıs finaline kim kaldı sorusu yanıt buluyor. Kıbrıs finaline gitmeyi 1 ay önceden garantileyen isim rahat edecek. Atakan, Nagihan ve Damla Can arasında yarış var.

Survivor Kıbrıs finalini kim kazandı 2016 finalisti kim?

KIBRIS finali için Survivor 2016 adasında geri sayım başlarken bu akşam ilk finalist de belli oluyor. Survivor adasında Kıbrıs finalini garantileyen isim 1 ay boyunca rahat olacak. Survivorda son SMS oylaması da gerçekleşecek. Peki Survivor Kıbrıs finaline kim kalır en çok kimin kolyesi vardı?

Survivor adasında bu akşam bambaşka bir heyecan yaşanıyor. Ada yarışmacılarından bir isim için bu akşam erken final olacak.

Kıbrıs biletini kim alacak kolyeyi kim takacak büyük merak konusu. Bugüne kadar Kıbrıs için en çok kolyeye sahip olan isim İbrahim Yattara'ydı. Survivor adasındaki son elemede Yattara sürpriz bir şekilde elenince Kıbrıs hayalinden de oldu.

SURVİVOR KIBRIS FİNALİNİ KİM KAZANDI DİREK KİM GİDECEK?

Survivor Kıbrıs finalini kim kazandı 2016 finalisti kim? - Resim: 1

Survivor adasında en çok kolyeyi alan ve kıbrıs finaline kalmayı garantileyen isim bu akşam açıklanacak. Acun Ilıcalı 'Kıbrıs finaline direk olarak gidecek' diyerek bu akşamki 'tek bileti'n duyurusunu yaptı.

Survivor Kıbrıs finali oyununa kolyesi olanlar katılabilecek. Semih Öztürk, Yunus Günçe ve Serkay Tütüncü'nün hiç kolyesi yok. Kolyesi olan ve Kıbrıs finali için kapışan isimler şunlar;

-Avatar Atakan
-Nagihan Karadere
-Damla Can
-Efecan Dianzenza

Survivor birinciliği yolunda Kıbrıs biletini kapan isim belirlendiği anda bu haberde bulacaksınız. Final biletine en yakın isimler Atakan, Nagihan ve Damla Can görünüyor.

SURVİVOR 2016 KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?
Survivor 2016 birincisini belirleyecek olan Kıbrıs finali için de geri sayım başladı. Acun Ilıcalı Survivor'ı kazanan ismin belirleneceği büyük finalin 29 Haziran 2016 tarihinde olacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı ''Survivor 2016 Kıbrıs finali ne zaman olacak?'' sorusuna şu yanıtı verdi;

-“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Kıbrıs’taki finale 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

Peki Survivor'ı kazanan kim oldu sorusunun yanıtı için Kıbrıs'da final oyunu oynatılacak mı? Acun Ilıcalı bu konuda da şunları söyledi;

-“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final SMS oylaması olacak ve Survivor 2016 birincisi belli olacak”.