Abone Ol

Survivor İlhan Mansız'a ne oldu, en son sağlık durumu nasıl

İlhan Mansız'a ne oldu kalp krizi mi geçirdi? Survivor ünlüler takımının başarılı ismi İlhan Mansız adadaki herkese büyük şok yaşattı. Serhat Akın ise oyunun ardından yorgun düştü. Dr. Metin Kuş oyunun ardından Serhat Akın'a müdahale etti.

Survivor İlhan Mansız'a ne oldu, en son sağlık durumu nasıl

Survivor'da İlhan Mansız'a ve Serhat Akın'a ne oldu Yağmurlu geçen gecenin ardından İlhan Mansız önce karın ağrısı çekmeye başladı. Saatler ilerledikçe bu ağrısı geçmek yerine daha da arttı. En sonunda kalbini tutmaya başlayınca herkesin yüreği ağzına geldi. İlhan Mansız'ın kalp krizi geçirmesinden korkan takım arkadaşları adaya doktor istedi. Ünleler adasına gelen doktor önce İlhan Mansız'ı orada muayene etti. Takım arkadaşları İlhan Mansız'ın rahatsızlığını anlatırken sonrasında ünlü futbolcu apar topar adadan götürüldü. Takım arkadaşlaır İlhan Mansız'ın Survivor'a devam edip edemeyeceğini merak ediyor.

Survivor İlhan Mansız'a ne oldu, en son sağlık durumu nasıl - Resim: 1

İLHAN MANSIZ'IN HASTALIĞI NE?

Survivor'da rahatsızlanan İlhan Mansız'a ilk müdahale adaya gelen doktor tarafından yapıldı. İlhan Mansız yere yatırıldı ve bacakları yukarıya kaldırıldı. İlhan Mansız'ın sürekli kalbini tutuyor olması akıllara kalp krizi mi geçiriyor sorusunu getirdi. İlhan Mansız'ın rahatsızlığı boyunca şuurunun yerinde olması tek rahatlatıcı noktaydı. İlhan Mansız'ın rahatsızlığı sırasında adadaki takım arkadaşları büyük endişe yaşadı. Furkan Kızılay İlhan Mansız'ın başında beklerken hayli korkmuş görünüyordu.

İLHAN MANSIZ KİMDİR?

İlhan Mansız 10 Ağustos 1975 doğumludur. Almanya' da doğan ve annesi terzi, babası fabrika işçisi olan İlhan Mansız, 9 yaşındayken annesi kardeşi ve ablası ile birlikte ailesinin memleketi olan Eskişehir'e döndü. 4 yılını Eskişehir'de geçirdi ve ailesinin Almanya'da kalması sebebiyle geri döndü. Almanya'ya dönüşünden sonra burada futbola başladı. Ayrıca kardeşi Erman Mansız da Köln takımının genç takımında oynamaktadır.

SV Lenzfried, FC Kempten ve FC Augsburg altyapılarında oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkat çekti.

Augsburg takımıyla 1993'te Almanya Gençler Şampiyonluğu, bir sene sonra da Almanya Gençler Kupası'nın sahibi oldu. O sene finalde yendikleri ülkenin köklü takımlarından FC Köln'e transfer oldu. 19 yaşında yaptığı bu transferle futboldan ilk defa para kazandı. Kazandığı ilk parayla kendisine bir müzik seti almıştır. Köln ekibi ile iki yıllık sözleşme imzalayan futbolcu, birinci sene 1. FC Köln II takımında oynayıp, sonraki sene birinci takıma çıkacaktı ancak babasının isteği ile Türkiye'ye gelmeye karar verdi. 38 kez A Milli Futbol Takımı forması giyen İlhan Mansız, bu maçlarda 7 gole de imzasını attmıştır. Türkiye Millî Futbol Takımı'nın dünya üçüncüsü olarak tarihe geçtiği 2002 FIFADünya Kupası'nda üç gol attı. Ancak bu goller içinde çeyrek final maçında Senegal'e uzatmalarda (dakika 94) attığı altın gol hayatının en önemli golü oldu. Bu sayede tüm dünyada tanınır hale geldi.