Abone Ol

Survivor ikinci dokunulmazlığı hangi takım aldı?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler takımı ile gönüllüler takımı, eleme potasına girmemek için mücadele etti. Son dönemde tartışmalara sahne olan yarışmada heyecan yine had safhadaydı. Peki, Survivor ikinci dokunulmazlığı kim aldı, hangi takım? 16 Nisan 2023 Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor ikinci dokunulmazlığı hangi takım aldı?

Survivor yarışmacıları dokunulmazlığı alarak eleme potasına girmemek için mücadele ettiler. Survivor'ın 16 Nisan 2023 günü yayınlanan bölümünde ikinci eleme adayı belli oldu. Kıran kırana geçen dokunulmazlık mücadelesinin kazananı izleyiciler tarafından merak edildi. Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Survivor, dün ilk eleme adayının belli olduğu bölümle ekrana geldi. İşte dokunulmazlık oyununda yaşananlar...

 SURVIVOR İKİNCİ DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?
Survivor dün akşam dokunulmazlık oyunu heyecanıyla ekrana geldi. Adada daha fazla kalabilmek için mücadele veren yarışmacılar, parkurlarda oldukça zorlandı. Kıran kırana mücadele ile geçen bölümde dokunulmazlık oyununun kazananı gecenin sonunda belli oldu. Zorlu geçen parkurlar sonucunda kazanan kırmızı takım oldu.

 SURVIVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?
Survivor eleme adayları dokunulmazlık oyunun ardından belli oldu. Acun Ilıcalı'nın sunduğu konseyde dokunulmazlığı kaybeden mavi takım, takım arkadaşlarını eleme potasına soktu. Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde kırmızı takımda en çok oyu alan Survivor Halil İbrahim Göker haftanın ilk eleme adayı olmuştu. Bu akşamki oylamada takım arkadaşlarından eşit oy alan Ertuğ ve Aziz ikinci ve üçüncü eleme adayları oldular.

 

 

 

 

Bunlar İlgini Çekebilir