Abone Ol

Survivor Elif kaç yaşında, kimdir, nereli, boyu kaç?

Survivor Elif kaç yaşında, kimdir, nereli, boyu kaç? Elif Yıldırım Gören evli mi, eşi kim, ne iş yapıyor?

Survivor Elif kaç yaşında, kimdir, nereli, boyu kaç?

Survivor’da yarışan Elif Yıldırım Gören’in yaşı, kim ve aslen nereli olduğu ile boy ve kilosu, evli olup olmadığı ve mesleği soruları yanıt buldu.

Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı kadrosunda yer alan Elif Yıldırım Gören’in kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı, eşi ve mesleğini merak eden izleyiciler, Survivor Elif kaç yaşında? Survivor Elif kimdir, nereli? Survivor Elif’in boyu kaç? Elif Yıldırım Gören evli mi, eşi kim? Survivor Elif ne iş yapıyor? Sorularına yanıt arıyor.

Survivor 2020 genel performans tablosunda 87 puan ile dördüncü sırada olan, haftalık tabloda ise 7 puan ile yedinci sırada olan Elif Yıldırım Gören’in hayatı, özgeçmiş bilgileri, sporcu kariyeri ve özel hayatına dair detaylar haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR ELİF KİMDİR, NERELİ?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Elif Yıldırım Gören 1990 yılında Bursa’nın İznik ilçesinde dünyaya geldi. Bursa İznikli olan Survivor Elif, atletizm sporunda kendisini geliştirerek milli takıma girdi ve 400 metre engelli koşu yarışlarında uzmanlaştı.

Survivor 2020 Meryem Kasap kimdir? Nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu kaç?

SURVİVOR ELİF KAÇ YAŞINDA?

Survivor Elif 30 yaşında. Uluslararası müsabakalarda milli formamızı giyerek ülkemizi temsil eden Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatlarına katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştu.

Survivor 2020’nin iddialı isimlerinden Elif Yıldırım Gören evli. Elif Yıldırım Gören’in eşi Yalım Gören, ENKA Spor Kulübü İdari Menajeri ve Yöneticisi olarak çalışıyor.

SURVİVOR ELİF NE İŞ YAPIYOR, MESLEĞİ NE?

Survivor 20202de yarışan Elif Gören milli sporcudur. Kova burcu olan Elif Yıldırım Gören ENKA Spor Kulübü sporcusu. Kendi alanında uzman isimlerden atletizm eğitimleri alan Elif Gören, 400 metre engelli koşulara katılıyor.