Abone Ol

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2020'nin 28 Haziran Pazar ekrana gelen 121. bölümünde mavi ve kırmızı takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazanmak isteyen Sercan, Yasin, Nisa, Elif, Cemal Can, Berkan ve Barış zorlu parkurda mücadele etti. Bireysel dokunumazlığı kazanan yarışmacı, haftanın 2. eleme adayını da belirleyecek. Peki Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor’da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Dün oynanan dokunulmazlık oyunu gibi bu oyunda da parkur süresi en iyi olan yarışmacı, ilk tur eşleşmelerini direk geçti.

Survivor yeni bölümde yarışmacıların ilk tur eşleşmeleri ise, Nisa – Yasin, Berkan – Elif, Cemal Can – Sercan şeklinde oldu. Bu turda Berkan, Nisa, Sercan galip geldiler ve üst tura çıktılar. Sonraki turda eşleşme Barış – Sercan, Berkan – Nisa şeklinde oldu. Nisa’yı 2-0 yenen Berkan, Survivor 2020’de 2. dokunulmazlık oyununda ilk finalist oldu. Diğer eşleşmede Barış’ı 2-0 yenen Sercan, finalde Berkan’ın rakibi oldu.

İki yarışmacı arasındaki finalde galip gelen ve dokunulmazlığı kazanan isim Sercan oldu. Ada konseyinde Sercan, Berkan’ın ismini söyledi ve onu haftanın ilk eleme adayı yaptı. Bugün oynanan 2. dokunulmazlık oyununda finalde yine Sercan ile Berkan karşı karşıya geldi. Finaldeki müthiş mücadeleyi Sercan 2-0 kazandı. Böylece Survivor 2020'de ikinci dokunulmazlık oyununu da Sercan kazanmış oldu.