Abone Ol

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte 2 Nisan 2023 Pazar Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor 2023'te heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Kıran kırana geçen dokunulmazlık mücadelesinin kazananı izleyiciler tarafından merak edildi. Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Survivor, geçtiğimiz gün eleme adaylarının belli olduğu bölümle ekrana geldi. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor eleme adayı kimler oldu?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte 2 Nisan 2023 Pazar Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor, kıran kırana rekabetin yaşandığı bir bölümle ekrana geldi. Survivor'da dün dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunununda hangi takımın kazandığı merak konusu oldu. Ödül oyununu kazanan takım araştırılıyor. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor'da eleme adayı kim oldu?

 SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Oldukça heyecanlı geçen yarışmada kazanan kim olacak merak ediliyor. Geçen hafta Gönüllüler takımından eleme gerçekleşmiş ve Fatih adaya veda etmişti. Dünkü dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele edildi.

Yarışmanın kazananı zorlu geçen mücadelenin ardından kırmızı takım oldu.

AZİZ KORKUTTU

Dünkü dokunulmazlık oyunu oldukça heyecanlı geçti. Yarışma esnasında Barış kaşından yaralandı. Ardından Aziz kaydırak yerinde düz yürüyemeye çalışırken düştü ve başını sert bir şekilde rampaya çarptı. Oyuna devam ettikten sonra daha fazla dayanamadı ve oyun ortasında dengesini kaybederek düştü.

 İzleyenleri oldukça korkutan Aziz'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlık yarışını kaybeden mavi takım, içlerinden bir aday çıkartmak için konseye gidildi. En çok oyu alan Aziz, eleme potasına girdi. İki günün sonunda eleme adayları Murat Eken ve Aziz oldu.

 MURAT VE ERTUĞ ARASINDA İPLER GERİLDİ

Daha önceki yayınlanan bölümde Murat Eken ilk eleme adayı olmuştu. Bugünkü yarışma sırasında Murat Eken ve Ertuğ arasında tansiyon bir anda yükseldi. Murat Eken'in Ertuğ'a 'Çakal' demesiyle iki takımda sesler yükseldi.