Abone Ol

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?

Survivor nefes kesen yarışmaları ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Survivor'da geçen hafta dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı gülen taraf olmuştu. Peki Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?

Survivor 2016'da gün geçtikçe heyecan artıyor. Nefes kesen Ünlüler Gönüllüler mücadelesi izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. TV8 ekranında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor'da bu hafta ödül oyununu kim kazanacak. Survivor'da geçen hafta yaşananlar ve tüm detaylar haberimizde...



Survivor'da dün!

Ödül oyunun kazanan Ünlüler, duş ve yemek ödüllerine kavuştular. Semih, Gönüllülerde yaşadığı dokunulmazlık oyunu problemini Atakan'la konuştu. Semih, dokunulmazlık oyunlarında oynama zorunluluğu olmadığını söyledi. Semih; Nagihan, Yattara ve Atakan'ın takımın güçlü isimleri olduğunu söylerken, zayıf halkaların ise Tuğba, Ezgi ve Yunus olduğunu söyledi.

Survivor'da bu hafta neler yaşandı?

Acun Ilıcalı ada konseyinde oylama sisteminin detaylarını vererek Survivor'da yeni bir dönem başladığını ifade etti. Ilıcalı, bu hafta eleme olmayacağını, bu hafta 2 kişi önümüzdeki hafta da 2 kişinin elemeye çıkacağını açıkladı. Dokunulmazlık sonrası konseyde yapılan oylamaya göre haftanın ilk eleme adayı gönüllülerden Gizem Kerimoğlu oldu. Survivor'ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan İbrahim'in kararıylalada ikinci eleme adayı Serkay Tütüncü oldu.

Survivor 2016 TV 8'de Gizem Kerimoğlu'nun yanında ikinci eleme adayını İbrahim belirledi.Yarışmacı sayısı azaldığı için format değişikliği yapılan Survivor SMS oylama sisteminde bu hafta iki aday belirlenmiş oldu.

Survivor 2016 kim elendi sorusunun cevabı için bir hafta sonraki Ada Konseyi beklenecek. Bu akşam Gizem Kerimoğlu'nun yanında ikinci eleme adayının Gönüllüler'de kim olacağı belirleniyor. Dokunulmazlığı alan İbrahim'in söylediği aday Serkay oldu. Yeni düzenlemeye göre birleşme partisi öncesi adaya son veda edecek kişi önümüzdeki hafta yapılacak dokunulmazlık oyunu sonrası SMS oylaması ve sonuçları ile belirlenecek. Yeni duruma göre haftaya Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybederse bu iki adaydan birine eklenecek 3. ya da 4. aday SMS oylamasına çıkacak ve bir kişi adaya veda edecek.

Birleşme partisi öncesi adalarda gerginlik ise artarak devam ediyor... Adaya kimin veda edeceği önümüzdeki hafta takımlar arasında oynanacak dokunulmazlık oyunu ve sonrasında dokunulmazlığı kimin kazandığına göre değişecek aday sayılalarıyla Survivor SMS sonuçları ve SMS sıralaması videosu açıklandıktan sonra belli olacak.

Ada Konseyi öncesi Kıbrıs'a erken gitmenin anahtarı durumundaki bireysel final kolyeleri için mücadeleler gerçekleştirildi. Adaların son durumlarına ilişkin görüntülerden sonra bireysel olarak oynanan ve Kıbrıs biletini erken almayı sağlayacak final kolyesi toplamaya ve aynı zamanda takımına Yapı Kredi'nin sponsorluğunda Türk yemeği ve teknoloji hediyesi getirmeyi sağlayan final oyunları gerçekleştirildi.

Gönüllülerden İbrahim Serkay'ı aday gösterdi!
Bireysel dokunulmazlık oyunu akabinde de  SURVİVOR 2016 ADA KONSEYİ heyecanı yaşandı. Bireysel dokunulmazlığı alan İbrahim eleme adayı olarak Serkay'ın adını söyledi ve aralarında bunu konuştukları bir problemleri olmayacağını söyledi. Serkay da bu açıklamalara destek verdi. Şimdi iki eleme adayı belirlenmiş oldu. Gizem Kerimoğlu ve Serkay önümüzdeki haftanın belirlenmiş olan ilk iki adayı. Yanlarına 3. ya da 4. adaylar da eklenebilir ve SMS sonuçlarına göre bu adaylardan biri yarışmaya veda edecek.

Final Kolyesi Oyunu ve Kıbrıs Finali'ne bir adım daha yaklaşanlar...

Final Kolyesi Afakan Atakan ve Damla'nın oldu... Final oyunları çok çekişmeli geçerken geçtiğimiz oyunların favorileri olan Yattara ve Nagihan bu sefer ilk turda elendi. Bayanlarda finale Gizem Kerimoğlu ve Damla kalırken, eklerde de final oyunu için Serkay, Avatar Afakan ve Yunus Günçe yarıştı. Yarışmaların sonunda erkeklerde de final oyununu Atakan kazandı. Kızlarda ise Damla kazandı. Türk yemeği ödülünü takımlarına kazandırmak için Damla ve Atakan gözleri bağlı rakam yerleştirme oyunu oynadılar ve oyunu 5-2 kazanan Atakan ödülü takımına getirdi. Gönüllüler yine aç kaldı. Atakan hem final kolyesini 5'e çıkardı hem de takımına Hünkar beğendi yeme fırsatı sağladı.

İŞTE SURVİVOR'DA BU HAFTAKİ ELEME ADAYLARI!

GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımında olan Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 yılında İstanbul, Fatih’te doğmuştur. 28 yaşında olan güzel yarışmacı Gizem’in bir erkek kardeşi vardır.

Deniz Erdem’den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 2015 yılı sonlarından beri de Akademi 35,5 Sanat Evi’nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaya devam etmektedir

Boyu: 174     Kilosu: 58     Yaşı: 27

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? - Resim: 1

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımı kadrosunda iddialı duruşu ile dikkat çeken Serkay Tütüncü İzmir Tire doğumlu. 7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü Survivor'ın en genç yarışmacıları arasında.

Serkay Tütüncü amatör bir futbolcu. Adadaki oyunlarda da bunun faydasını görünüyor. 178 boyunda ve 76 kilo ağırlığında olan Serkay Tütüncü, performansı ile adından hayli söz ettirecek gibi görünüyor.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? - Resim: 2