Abone Ol

Survivor Beyonce konseri olay oldu... Acun'dan sosyal medya açıklaması

MEDYAFARESİ ÖZEL HABERİ.. Survivor'da yarışmacıların ödül oyununu kazanarak, Beyonce konserine gitmeleriyle ilgili görüntülerin sosyal medyada paylaşılması Acun Ilıcalı'yı kızdırdı. Acun seyircileri kötü niyetliler konusunda uyardı.

Acun'dan bu fotoğrafa açıklama! Kötü niyetli..

Acun Ilıcalı, sosyal medyada iyi niyetli izleyicilerin yorumlarını her zaman dikkate aldıklarını ancak kötü niyetli yorumlarla ise ilgilenmediklerini söyledi.

Acun Ilıcalı Survivor'da dün akşam yaptığı açıklamalarla seyircileri sosyal medyadaki bazı paylaşımlar konusunda bilgilendirdi.

Acun, sosyal medyayı iletişim amacıyla kullandıklarını, elden geldiğince seyircilerin sorularına da cevap vermeye çalıştığını söyledi. Acun Ilıcalı, sosyal medyada kötü niyetli grupların paylaşımları olduğunu ancak bunları ciddiye almadıklarını seyircilerin de kaale almaması gerektiğini söyledi.

İŞTE ACUN ILICALI'NIN O AÇIKLAMASI

BEYONCE ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor Beyonce konseri olay oldu... Acun'dan sosyal medya açıklaması - Resim: 1Survivor'da gönüllüler takımı Beyonce konserinde!

Acun Ilıcalı’nın bir gün önce açıkladığı Amerika’daki Beyonce konseri ödülü için ünlüler ve gönüllüler büyük mücadele verdi. Yarışmayı gönüllüler takımı farklı bir skorla 10-3 kazanmayı başardı. Ancak oyunda yarıştığı halde Efecan elenmesinden dolayı Beyonce kons

SEMİH ÖZTÜRK'TEN OLAY İDDİA!

Survivor 2016'nın bu akşam ekrana gelecek 89'uncu bölümünün tanıtımında, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı olan Serkay Tütüncü hakkında şok bir iddia ortaya atıldığı görülüyor.

Serkay Tütüncü ile sık sık tartışan Semih Öztürk, "Serkay'ın eleme adayı olarak çıkması normal. Çünkü çok yanlışı var. Oradaki üç kişi de artık bundan bıktılar" ifadelerini kullandı.

Survivor Beyonce konseri olay oldu... Acun'dan sosyal medya açıklaması - Resim: 2

EFECAN DİANZENZA KİMDİR?

Efecan Dianzenza 14 Temmuz 1990 yılında İngiltere’de doğmuştur. Annesi Türk, babası ise İngiliz’dir. Ardından 3 yaşına girdiğinde ailecek İzmir Karşıyaka’ya taşınmışlar ve 9 yaşında Karşıyaka spor Kulübü altyapısında futbol oynamaya başlamıştır. Yaklaşık 14 yaşına kadar Karşıyaka Kulübünde kalan Efecan, 14 yaşında Antalyaspor Kulübüne transfer olmuştur. Müzik ile ilgilenmeye ise Antalya’da arkadaşları sayesinde başlamıştır. Evine küçük çapta bir stüdyo kurarak burada birçok şarkı kaydederek, underground müzikler yapmıştır. Sonrasında 2 sene yaşadığı Antalya’yı bırakarak İstanbul’da yerleşmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile anlaşarak futbol hayatını devam ettirdi. Bunun yanı sıra müzik hayatını ise gece kulüplerinde DJ’lik yaparak sürdürmüştür.Liseden mezun olduktan sonra üniversite sınavlarına girerek Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi’nde Antrenörlük bölümünü kazanarak, futbol hayatını bırakmıştır. Efecan Dianzenza sonrasında Mister İnternational yarışmasında Türkiye’yi temsil etti. Ardından Model of  Models yarışmasında Türkiye birincisi olarak mankenlik ve Moda sektörüne girmiştir. Hemen sonrasında ise Endonezya’da düzenlenen Mister İnternational Yarışmasında dünya 6.sı olmuştur.