Abone Ol

Survivor All Star'da şaşırtan gelişme! Adaya veda eden olmadı!

Survivor All Star 2024 mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. TV8 ekranlarında yayımlanan zorlu yarışın son bölümde ödül mücadelesinin yanı sıra eleme düellosu vardı. Kazanan takım ve elenen isim takip edilirken Murat Ceylan'dan beklenmedik bir açıklama geldi ve eleme sisteminde değişikliğe gidildiği açıklandı.

Survivor All Star'da şaşırtan gelişme! Adaya veda eden olmadı!


Tv8'in sevilen ve ilgiyle takip edilen yarışması Survivor All Star her bölümüyle gündem oluyor. Yarışmanın son bölümünde şaşırtan bir değişiklik oldu ve bu hafta adaya veda eden olmadı.

 ADAYA VEDA EDEN OLMADI


Survivor All Star'da eleme düellosunda eşleşmeler Turabi-Sercan Özgür-Bozok şeklinde belirlenmişti.

Ancak düello öncesi şaşırtan bir değişiklik yaşandı. Murat Ceylan Bozok'un sakat olduğu için raporlu olduğunu ve bu nedenle düelloya çıkamayacağını söyledi.

Yaşanan sağlık sorunu nedeniyle, potada yer alan Sercan, Turabi ve Özgür mücadele verdi.

6 sayıya ulaşan yarışmacının adaylığının düşeceği oyunda, ilk olarak Sercan ve Turabi karşı karşıya geldi. Düelloda Özgür: 6, Sercan: 4 Turabi: 6 sayıya ulaştı. Böylece eleme potasından Turabi ve Özgür çıkmayı başardı.

Bu sonuçla gecenin kaybedeni ise Sercan oldu. Böylece erkek eleme haftasında Sercan ve Bozok düelloda karşı karşıya gelecek. Erkeklerde eleme düellosu ise 2 hafta sonra gerçekleşecek.


Düellonun kaybedeni olan Sercan; "Huzurluyum güzel mücadelemi verdim. Onlarla oynamak keyifliydi. Turabi ile iki haftadır biraz tartışmalar yaşasak da bu mücadeleden sonra en kendisine barış çubuğu götürmek istiyorum. O yüzden bu iki haftayı aramızda buzları eriterek geçirirsek ben de mutlu olurum. Yaşananları geride bırakarak birlik olmamız gerektiğini hep beraber kırmızı takım olarak birlik olursak kadınlar haftasını güzel geçirirsek erkek haftasına güzel gireceğimizi düşünüyorum. Bozok'a da geçmiş olsun diyorum." dedi.
SURVİVOR'DA ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Eleme düellosundan önce kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, Survivor ödül oyununda karşı karşıya geldi. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı ödül oyununda yarışmacılar hız denge ve güç performanslarını sergiledi. Ada şartları için kritik önem taşıyan yiyecek ödülü için yarışmacılar parkurda adeta canını dişine taktı. Son etapta Ogeday-Ersin karşılaşması yaşandı. Havuz üzerinde asılı kalma parkurunda Ersin rakibine karşı sayı alarak ödülü kırmızı takıma kazandırdı. Böylece dün geceki ödülün sahibi kırmızı takım oldu.