Abone Ol

Survivor All Star'da Rio Karnavalı ödülünü kimler kazandı? Rio'ya gidecek 12 yarışmacı

Parkur oyunlarına kısa bir ara veren Survivor 2024 All Star'ın 31 Ocak tarihli 23. son bölümünde, kırmızı takım ve mavi takım yarışmacıları Rio Karnavalı'na gitmek için dans yarışmasında sahne aldı. Renkli anların ekranlara geldiği Survivor dans yarışmasının kazananlarını seyircilerden gelen oylar belirledi.

Survivor All Star'da Rio Karnavalı ödülünü kimler kazandı? Rio'ya gidecek 12 yarışmacı

Survivor All Star'da dans yarışmasının birincisi, renkli görüntülerin ekranlara geldiği dün gece belli oldu. TV8 ekranlarında All Star formatı ile yayınlanan Survivor 2024'te 31 Ocak Çarşamba günü yarışmacılar Rio Karnavalı için dans etti. Konseyde Acun Ilıcalı'nın çarşamba akşamı düzenlenecek dans yarışmasında kazanan yarışmacıların Rio'ya gideceği müjdesini vermişti. 1. turunda en iyi performans Turabi gösterirken; finalde Kardeniz, Poyraz, Yağmur, Sercan büyük alkış aldı. Gecenin sonunda ise dans yarışmasında seyircilerden en çok oyu alan ve Survivor dans şampiyonu olan birinci ismi Damla Can oldu. Peki, Survivor dans yarışmasını kim kazandı? Survivor Rio Karnavalı ödülünü kimler kazandı? İşte, ayrıntılar.

SURVİVOR DANS YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Acun Ilıcalı Rio Karnavalı ödülü için yarışmacıların dans yarışmacında performanslarını göstereceği müjdesini önceki gün vermişti. Ilıcalı, kazanan isimlerin 2 gün boyunda Rio'da kalıp konaklayacaklarını ve plaja gideceklerini söyledi. Eğlenceli anların ekranlara geldiği dans yarışmasında Eurovision’a benzer bir eleme sistemi yapıldı.

2 turdan oluşan dans yarışmasının ilk etabında en iyi performansı gösteren yarışmacı Turabi oldu. Ödül oyununun finalinde ise Kardeniz, Poyraz, Yağmur, Sercan sahneye çıktı. İki turun tamamlanmasının ardından, seyircilerden en çok oyu alarak dans yarışmasının birincisi Damla Can oldu. Performans sıralaması ise şöyle oldu;

1- Damla Can

2- Yağmur

3- Özgür

4- Turabi

5- Furkan

6- Ogeday

RİO KARNAVALI'NA KİMLER GİDECEK?

Gecenin birincisi Damla Can olurken, en iyi performans olarak seçilen 6 yarışmacı Rio Karnavalına gitme hakkı elde etti. Sıralamaya giren yarışmacılar gelmesini istedikleri yarışmacıları yanlarına aldı. Böylece Rio'ya gidecek yarışmacılar Damla Can, Yağmur, Özgür, Turabi, Furkan, Ogeday, Hakan, Gizem, Sercan, Merve, Yiğit, Nefise, Berna oldu.