Abone Ol

Survivor All Star'da 10 yılın şampiyonuna altın kupa!

Survivor All Star'da Acun gecenin sürprizini patlattı. Survivor'da kurallar değişti. Ünlüler ile Gönüllüler artık aynı adada yaşayacak.  

Survivor All Star'da 10 yılın şampiyonuna altın kupa!

Survivor'da Ünlüler ile Gönüllüler yine kıyasıya mücadele etti. TV 8'de ekrana gelen Survivor All Star'ın yeni bölümünde Hakan oyunlarda yine rakiplerine fark attı. Havuz yarışmasında salıncaklara takılmadan Bozok'a karşı 8 ödül almayı başaran Hakan, Ünlüler'e puan kazandırmayı başardı.

Survivor All Star'ın yeni bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler bir kez daha karşı karşıya geldi. Erkeklerde Hakan ile Bozok karşı karşıya gelirken, Hakan salıncaklı havuz yarışmasında 8 tane almayı başararak takımına puan kazandırdı.

Kızlarda ise Berna ile ödül oyunun kazanarak durumu 4-4'e getirmeyi başardı. Böylelikle Ünlüler, 4-0'dan başladığı karşılaşmayı eşitliğe taşımayı başardı.

DOĞUKAN VE HİLMİCEM KARŞI KARŞIYA

Havuz oyununda Doğukan ve Hilmicem karşı karşıya geldi. Havuz oyununda Doğukan 4 tane almayı başarırken Hilmicem ise 5 tane almayı başararak takımına puan kazandırdı. Böylelikle bu oyunun sonunda Gönüllüler, bir puanlık farkla öne geçti.

Oyunların ikinci rekorunu ise Nadya kırdı ve 10'da 10 yaparak, Gönüllüler'den büyük alkış topladı. Seranay ise tüm çabalarına rağmen, havuza düşerek Ünlüler'e puan kazandıramadı.

Gecenin en ilginç karşılaşması ise Turabi ile Pascal arasında yaşandı. Gönüllüler karşılaşmayı 6-4'de taşımayı başarırken Pascal, bir kez daha Turabi'ye karşı kaybetti. Böylelikle skor Turabi'nin aldığı puanla 7-4'e taşındı.

Seranay'ın puanıyla birlikte Ünlüler, Gönüllüler karşısında skoru 7-6'ya taşıdı. Hakan ile Turabi'nin karşı karşıya geldiği oyunun ilk turunda Turabi, 10 almayı başardı. Oyunda Hakan ise oyunda 6 tane sembol alabildi. Skor böylelikle 8-6'ya taşındı.

Son oyunda Nadya, yine 10'da 10 yaparak rakibi Merve karşısında daha oyunun ilk başında büyük üstünlük kazandı. Dokunulmazlık oyunun da baskısıyla havuz oyununa çıkan Merve, Nadya'nın skoru olan 10'da 10 yaparak durumu eşitledi.

İki takımında oyunu bırakmadığı yarışmada, skorda eşitlik sağlanınca Nadya ve Merve bir kez daha karşı karşıya geldi. Nadya oyunda yine 10'da 10 yaparken rakibi Merve sadece 3 tane alabildi.

GÖNÜLLÜLER'DE BÜYÜK SEVİNÇ

Nadya'nın başarılı performansıyla Gönüllüler büyük sevinç yaşadı. Son oyunda Merve karşısında yine tam puan çıkaran Nadya sayesinde Gönüllüler, dokunulmazlık oyununu kazanmış oldu.

"ÜÇÜNCÜ'DE TURABİ GİBİ..."

Acun, oyunları kaybeden Pascal'ı uyardı. Pascal'ın iki kez aynı hatayı yaptığını ve ortalığı dağıttığını söyleyen Acan, ünlü futbolcuyu uyardı ve bir kez daha agrasiflik yapması halinde, Turabi gibi ceza alacağını ve bir hafta boyunca oyunlardan uzaklaştırılacağını söyledi.

10 YILIN ŞAMPİYONUNA ALTIN KUPA

Birleşme partisinde Acun, Survivor All Star'ın yeni kurallarını açıkladı. İki adanın birleşeceğini söyleyen Acun, Kıbrıs'taki finalde şampiyon olan yarışmacıya altın kupa hediye edileceğini söyledi.