Abone Ol

Survivor All Star son bölümde pide ve içecek ödülünü hangi takım kazandı?

Survivor'da eleme gecesi için geri sayım başladı. Peki, dün Survivor'da ödülü kim kazandı? 14 Şubat Survivor All Star eleme adayları kimler? İşte, Survivor All Star ödül oyununu kazanan takım.

Survivor All Star son bölümde pide ve içecek ödülünü hangi takım kazandı?

 Ödül oyununun ikinci turunda da ise bu kez yarışmacılar bayrak yarışında karşılaştı. Son turda Özgür-Pınar, Ogeday-Begüm eşleşmesi yapıldı. Nefeslerin kesildiği turda Özgür'ün aldığı son sayı ile bayrak yarışını kırmızı takım 12-6 kazandı. Böylece Survivor pide ödülünü kırmızı takım 1-0 kazandı.

ATAKAN VE OGEDAY ARASINDA GERGİNLİK
Öte yandan ödül oyunu sırasında Ogeday ve Atakan arasında tansiyon yükseldi. Atışını yaptıktan sonra bench'te dinlenen Atakan "Ben bedava attığım golleri penaltıdan attığım golleri tabelaya yazmıyorum." dedi. Bunun üzerine Ogeday "Nefeslen kelimeleri cümleleri doğru kur." karşılığını verdi. Ogeday'ın ayaklarının titrediğini ve atış yapamadığını söyleyen Atakan rakibine "Erkek potasında görüşürüz" diyerek meydan okudu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM OLDU?
Survivor'da bu haftanın eleme adayları Aysu, Pınar, Sahra ve Aleyna olarak belirlendi. Eleme adaylarının belli olmasının ardından, Acun Ilıcalı, performansa göre eşleşmeleri açıkladı. İlk eşleşme Pınar-Sahra asasında olacak. İkinci eşleşme ise Aleyna-Aysu olacak.