Abone Ol

Survivor All Star konseyinde sinirler gerildi! Nagihan Karadere açtı ağzını yumdu gözünü!

Ekranların sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen fenomen yarışma programı Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da üçüncü dokunulmazlık oyunu adeta nefes kesti. Dokunulmazlık oyunu öncesinde Nagihan Karadere'nin yaptığı konuşma ise sosyal medyada gündem oldu.

Survivor All Star konseyinde sinirler gerildi! Nagihan Karadere açtı ağzını yumdu gözünü!

Bu sezon heyecanın hiç bitmediği Survivor All Star'da yine sinirler gerildi. Dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor'da 3.eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık oyunu öncesinde ise Nagihan Karadere'nin yaptığı konuşma gündem oldu.

 KONSEYDE GERGİN ANLAR

Nagihan Karadere, dokunulmazlık oyunu öncesinde takımı hakkında sert ifadeler kullandı. 'Takım ruhu hariç tuz ruhuna dönüştük' diyen Karadere adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

Karadere; ''Hayatımız boyunca bireysel spor yaptık, yeri geldi bayrak takımında da takım olmayı bildik. Burada da elimizden geldiğince takım olmaya çalışıyorum ama doğru eksilme yerine güçlü, kemik kadroyu potaya koyup elimizdeki güçlü yarışmacıyı da potaya koyarak. Düelloya çıkararak zaten yaşça büyük bir takımız, onlarında sakatlanmasına vesile olan bir takımız. Onlarında iki eli, iki kolu var.

Sadece bir hafta daha fazla kalabilmek için, kanka muhabbetini daha ileriye götürebilmek için kendilerine aslında burada ceza veriyorlar. Çünkü burada kendileri aslında aç kalıyor.

Ben şimdi hak etmeyen birini burada tutmaya çalışırsam ne olur, ben kendime de zarar vermeye başlarım.

Yani burası kankalık, yancılık, yoldaşlık yapılacak yer değil. Tabii ki herkes eşini, dostunu gidebildiği yere kadar korumaya çalışsın ama doğru eksilme diyoruz ama doğru eksilme sadece ağzımızdan çıkıyor, elimiz farklı şeyler yazıyor.


Dolayısıyla biz bunu fazlasıyla hakediyoruz. Nasıl mı kurtuluruz? Bence elimizdeki yükleri atarak kurtulabiliriz ve aynı zamanda kemik kadroyada ulaşarak. Ne yaptıysak olmadı, reçete doğru eksilmek.'' dedi.


Nagihan konuştuğu sırada Sahra'nın kulaklarını kapaması gözlerden kaçmadı.