Abone Ol

Survivor 43. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor, Atakan çıldırıyor - izle

Survivor'ın yeni bölümünde dokunulmazlık için kıyasıya bir yarış yapılacak. Survivor'ın yayınlanan son fragmanında iki takım da muhteşem bir performans sergiliyor. Atakan konuşulanları duyuyor ve ortalık karışıyor.

Survivor'da gerçekler ortaya çıkınca Atakan çıldırıyor

Survivor'da büyük heyecan devam ediyor. Finale doğru yaklaştıkça yarışmacılar arasındaki gerginlikler de artıyor. Son olarak Survivor'dan elenen Yılmaz Morgül giderayak yaptığı konuşma ile adayı karıştırdı. Atakan, Mehmet ve Yattara'nın arkasından konuşmalarını öğrenince tepkisini ortaya koyuyor. Peki Mehmet ve Yattara bundan sonra nasıl davranacaklar? İşte bu hafta Survivor'da yaşanacaklar.

SURVİVOR'DA ADALAR NE ZAMAN BİRLEŞECEK?

Survivor 43. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor, Atakan çıldırıyor - izle - Resim: 1Survivor'da Nagihan öyle bir hata yaptı ki...

Survivor 2016'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Tam olarak tarihinin belli olmadığı birleşme partisinin adada belli bir yarışmacı sayısının kalmasının ardından gerçekleşecek. Adalarda toplam 12 kişi kaldığında birleşme partisi yapılacaklar. Nisan aylarının sonunda yada Mayıs ayının başında birleşme partisinin gerçekleşmesi bekleniyor. Bireysel oyunlara geçilecek olan birleşme partisinin ardından adalardaki dengeler nasıl değişecek merak ediliyor.

SURVIVOR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Survivor 43. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor, Atakan çıldırıyor - izle - Resim: 2Survivor 2016 Nagihan Karadere kimdir?

Survivor'da dün akşam büyük ödül piknikti. Piknik ödülünü almak için kıyasıya rekabet eden Ünlüler ve Gönüllüler takımı Survivor'ın en heyecan verici karşılaşmasını yaşadılar. 8-4 önde olan Ünlüler takımı art arda sayılar vererek 8-9 geride kaldılar. Atakan ve İbrahim'in nefes kesen mücadelesinde galip olan Atakan oldu ve durum 9-9 oldu.

Bayrak yarışı için takımların en iyi kız ve en iyi erkek yarışmacıları seçildi.

Survivor 43. bölüm fragmanında gerçekler ortaya çıkıyor, Atakan çıldırıyor - izle - Resim: 3Survivor Eda Akkaya hangi dizide oynayacak? Eda Akkaya kimdir? - Magazin haberleri

Ünlüler takımı Atakan ve Nagihan'ı seçerken; Gönüllüler takımı Gizem Memiç ve Semih'i çıkardı. Gizem Memiç'in ilk turda geride kalması sonucu Semih ve Atakan arasındaki yarışın galibi Atakan oldu. Survivor'da piknik ödülünü kazanan Ünlüler takımı eğlenceli vakitgeçirip sürpriz yemeklerle buluştu.