Abone Ol

Survivor 3 Nisan Ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları kim elenecek?

Survivordan kim elendi sorusunun yanıtı Gönüllüler ve Ünlüler oy sıralaması SMS sonuçlarında belli oldu. Peki Survivor dokunulmazlığı kim kaybetti kim elenecek? Survivor 2016 haberi altta.

Survivor 3 Nisan Ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları kim elenecek?

Tv8'de renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla ekrana gelen Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüller yarışması tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Dokonulmazlık oyunu sonrası Survivor ada konseyinde eleme adayı olarak kimin seçileceği şimdiden merak konusu oldu. Peki Survivor 2016'da elemeye kimler kalacak? Dokunulmazlığı kim kazandı? Ayrıntılar haberimizde...

Survivor 2016 adasından bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı için Ünlüler takımı SMS oylamasına çıkacak ve oy sıralaması bir ismin kaderini belirleyecek. Peki Survivor adasında kimin adı yazıldı kim elenecek?

Survivor adasında Semih Öztürk ile Gizem Kerimoğlu yine takımlarına ihanet ettiler. Damla Can'ın sakatlığında eksik olan dokunulmazlık oyununda Semih Öztürk ile Gizem Kerimoğlu oyunlara çıkmadı. 5 kişi kalan gönüllüler takımı canla başla mücadele ederek dokunulmazlığı kazandı.

Ünlüler takımı beşinci kez dokunulmazlığı kaybederken kişisel dokunulmazlığı kazanan isim Nagihan Karadere oldu.

SURVİVOR KİM ELENECEK OY SIRALAMASI NASIL?
Survivor adasında dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı için ada konseyi toplandı.

Survivor 2016'nın 3 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler'de yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oylamaları sonucunda ilk eleme adayı Yunus Günçe oldu.

Survivor'ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler'de, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Nagihan Karadere'nin sürpriz kararıyla ikinci eleme adayı da İbrahim Yattara oldu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU YUNUS GÜNÇE OYUN VERİNCE...
Survivor'daki dokunulmazlık oyunu sırasında Yunus Günçe hep oyun verdi. Yunus'un bu kötü performansı için Nagihan Karadere laf söyleyince de kavga çıktı.

GİZEM MEMİÇ KORKUTTU
Dokunulmazlık oyununda gönüllüler takımında tek kız yarışmacı Gizem Memiç oldu. Gizem Kerimoğlu , Semih'e uyup oynamadı. Damla Can ise sakat olduğu için oynamadı. Gizem Memiç tek başına kızlarla yarışırken korkutan bir kaza geçirdi.

Survivor Gönüllüler Takımı'ndan Damla Can yarışma sırasında ayağını burktu

Heyecanla izlenen Survivor ödül yarışmalarında yarışmacılar çok zor etaplarla karşı karşıya kalıyor. 1 Nisan Cuma günü yayınlanan yarışmada da ödül için yarışan Gönüllüler’den Damla Can zor bir yarışma sırasında ayağını burktu.

Ünlüler’den Ezgi ile yarışan Damla, etapta birden kendini mindere attı ve “bileğimi çok kötü” diye ağlamaya başladı. Acı çektiği görülen Damla’nın yardımına arkadaşları ve sağlık ekibi koştu.