Abone Ol

Survivor 2021 Ne Zaman Başlıyor? Yeni Fragman

Survivor 2021 sezonu bu akşam başlayacak. Yeni sezon tanıtımı yayınlandı. TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Survivor da bu sene ünlüler ve gönüllüler yarışmacıları karşı karşıya gelecek. Survivor’ın ilk bölümü 9 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak.

Survivor 2021 Ne Zaman Başlıyor? Yeni Fragman

Survivor ilk bölüm fragmanı ekranlara geldi. Ünlüler gönüllüler kadrosu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Survivor 2021'in tanıtım fragmanında yarışmacılar arasındaki ilk günden başlayan rekabet dikkat çekti.

Survivor ünlüler takımında Cemal Hünal'ın, gönüllüler takımında ise Sancakay Ilım Morgül'ün sakatlanması fragmana damga vuran anlardan oldu.

Konseyde kimin eleneceği de şimdiden merak konusu oldu.

İşte, Survivor 2021 ilk bölüm tarihi ve 1. bölüm fragmanından ilk görüntüler.

Survivor Ünlüler Gönüllüler Cumartesi Akşamı 20:00'de Tv8'de izleyici karşısına çıkacak. Bu sezon da ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi ekranlara gelecek.

Cumartesi günü parkurda mücadele veren yarışmacılar daha sonra konseyde toplanacak. Acun Ilıcalı bir kadın yarışmacının diğer takıma geçeceğini fragmanda açıkladı.

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı Twitter'dan yeni sezonun ilk paylaşımını yaptı. Ünlü televizyoncu ilk bölümün yarın akşam yayınlanacağı sosyal medya hesabından duyurdu

Survivor 2021 Ne Zaman Başlıyor? Yeni Fragman - Resim: 1