Abone Ol

Survivor 2020 yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bir ilk olacak

Survivor 2020 birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın TV8'de ekrana gelecek Survivor 2020 için heyecan başladı. İşte Survivor 2020 fragmanı ve yarışmacıları.

Survivor 2020 yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bir ilk olacak

Survivor 2020 birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın TV8'de ekrana gelecek Survivor 2020 için heyecan başladı.

Ünlüler ve gönüllüler takımının yarışacağı Survivor'ın fragmanını Acun Ilıcalı Instagram hesabından paylaştı.

İŞTE O TANITIM



Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2020 için geri sayım başladı. Yarın ekrana gelecek olan Survivor 2020'de bomba isimler yer alıyor.

Hem ünlüler hem de gönüllüler takımında yer alacak isimlerin mücadele ettiği Survivor'da ilk isim salı günü elenecek. Elenen isim Survivor'ın tarihinde en hızlı elenen kişi olacak

AĞLAMASIYLA DAMGA VURMUŞTU

'O Ses Türkiye'de yarı final mücadelesinin yaşandığı programda Acun Ilıcalı, Survivor adasından ilk görüntüleri paylaşmıştı. Başarılı televizyoncu, "Çok değişik bir Survivor bizi bekliyor.

Bugün bir şeye dayanamadım ve onu yayınlamak zorundayım gerçekten. Başımıza ilk defa böyle bir şey geldi. O görüntüyü uçaktayken istedim, sağ olsunlar yetiştirdiler. Bu çok değişik bir olay, bu görüntü çok önemli" diyerek merak uyandırmıştı.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2020 için geri sayım başladı. Yarın ekrana gelecek olan Survivor 2020'de bomba isimler yer alıyor. Hem ünlüler hem de gönüllüler takımında yer alacak isimlerin mücadele ettiği Survivor'da ilk isim salı günü elenecek. Elenen isim Survivor'ın tarihinde en hızlı elenen kişi olacak.

AĞLAMASIYLA DAMGA VURMUŞTU

'O Ses Türkiye'de yarı final mücadelesinin yaşandığı programda Acun Ilıcalı, Survivor adasından ilk görüntüleri paylaşmıştı. Başarılı televizyoncu, "Çok değişik bir Survivor bizi bekliyor. Bugün bir şeye dayanamadım ve onu yayınlamak zorundayım gerçekten. Başımıza ilk defa böyle bir şey geldi. O görüntüyü uçaktayken istedim, sağ olsunlar yetiştirdiler. Bu çok değişik bir olay, bu görüntü çok önemli" diyerek merak uyandırmıştı.

"Evrim; iddialı bir yarışmacı, yüzme hocası. Kazanmak için son derece azimli. Survivor 2020 tanıtımında 'Bu yıl Evrim, Survivor'a gidecek. Survivor, Evrim geçirecek. Siz de bu Evrim'i görmek istiyorsanız beni izleyin' diyor."

'Survivor 2020' gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan 29 yaşındaki Evrim Keklik, ada hayatının 5'inci gününde verdiği röportajda ise tanıtımdaki iddialı sözlerinden oldukça farklı bir profil çiziyor.

Survivor ünlüler kadrosunda bu sene yer alacak isimler şöyle:

Oyuncu Uğur Pektaş
Milli futbolcu Aycan Yanaç
Milli futbolcu Sercan Yıldırım
Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Derya Can Göçen
Profesyonel kickboksçu Parviz Abdullayev
Milli atlet Elif Yıldırım Gören
Oyuncu Barış Murat Yağcı
Oyuncu Tuğba Melis Türk
Oyuncu Mert Öcal
Milli basketbolcu Şaziye İvegin Üner
Oyuncu Ersin Korkut