Abone Ol

Survivor 2017 kim elendi? İşte adaya veda eden yarışmacı

Survivor'da kim elendi. Dün gece Surivor 2017'de eleme heyecanı vardı. Sabriye Şengül, Seda Demir, Sadin Bakır ve Denisa elenme adayları olarak seçildi. Peki kim elendi? İşte bu sorunun cevabı belli oldu... Seda Demir adaya veda eden ikinci isim oldu.

Survivor 2017 kim elendi? İşte adaya veda eden isim

Survivor'da kim elendi? Tarihinin en çok izlenen sezonlarından biri olan Survivor 2017'de büyük heyecan yaşandı. Peki adaya kim veda etti. Survivor'dan elenen isim kim oldu? Sabriye Şengül, Seda Demir, Sadin Bakır ve Denisa elenme adayları olarak seçildi. Peki kim elendi? İşte bu sorunun cevabı belli oldu...

Survivor'da kim elendi? İşte elenen o isim...

Survivor'da elenen isim belli oldu. İşte Survivor'da elenen o isim... Ünlüler takımından Seda Demir adaya veda eden ikinci isim oldu.

Survivor elenme adayları | Survivor'da kim elenecek?

Survivor'da elenme adayları belli oldu. Survivor ünlülerde elenme adayları belli oldu. Sabriye Şengül ve Seda Demir ünlüler takımındaki elenme adayları oldu. Gönüllüler takımında ise Sadin Bakır ve Denisa elenme adayları olarak seçildi.

29 Ocak Pazar Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da ilginç bir karar alındı. Acun Ilıcalı Olimpiyat oyunlarının 1 tanesi her hafta oynanacağını açıkladı. 29 Ocak Pazar Survivor dokunulmazlık oyununda halter oyunu var. Survivor dokunulmazlık oyununda heyecan devam ediyor.

Survivor dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı 4-1 önde. Oyun devam ediyor...

Survivor dokunulmaz oyununda ilk turu ünlüler kazandı. Dokunulmazlık için kıyasıya mücadele ikinci turda devam ediyor.

Survivor dokunulmaz oyununda ikinci tur devam ediyor. İkinci turda şu an 4-4'lük beraberlik var.

Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler takımı oldu.

Survivor 7. bölümde neler yaşandı?

Survivor 7. bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Dün oynanan dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanmış ve gönüllüler takımı eleme için 2 aday çıkmıştı. Bugünde ünlüler takımı eleme için 2 aday çıkaracak. Survivor 7. bölümde bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor...

Survivor 2017 kim elendi? İşte adaya veda eden yarışmacı - Resim: 1

Seda Demir Kimdir?

8 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa 24 yaşında adıma atan Seda Demir, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nde eğitimine başlamıştır. Üniversite eğitimi esnasında bir bankanın reklamlarında boy gösteren Demir, Yaprak Dökümü dizisi için deneme çekimlerine davet edilmiştir. Bu davet güzel oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi olacaktır.

Çocukluğunda büyüyünce ne olacaksın sorularına 'masa başında değil, insanların arasında olayım' cevabını veren güzel oyuncu, hayallerindeki mesleğe oyunculukla atılmıştır. Yaprak dökümü dizisinde Sedef karakterine hayat veren güzel oyuncu, bu projenin ardından 2011 yılında Yıldız Masalı dizisinde Sude karakteriyle devam etmiştir. Ekranlara iki yıl kadar ara veren Demir, İntikam dizisiyle 2013 yılında tekrar ekranlara dönmüştür. 1.65 boyundaki Seda Demir, son olarak dizi alanında Beyaz Karanfil projesinde Elif karakterine hayat vermiş ve Sinema alanına geçiş yapmıştır.

Seda Demir, son olarak 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle ekranlara gelmiştir.