Abone Ol

Survivor 2017’de elemeye kimler kaldı?

Survivor 2017’de Erdi ve Eser’le kavga eden ünlüler takımından Fatih Hürkan’a Acun Ilıcalı ilginç bir ceza verdi. Dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası Survivor’da sms oylamasına kalan 5 yarışmacı belli oldu.

Survivor 2017’de elemeye kimler kaldı?

Survivor 2017'de pazar akşamı Fatih'in sözleri ortamı bir anda gerdi! Dokunulmazlık Oyununda ortalık karıştı. Survivor Parkurunu İlhan Mansız'dan önce bitiren Eser West, sevincini Ünlüler bench'ine doğru yaptı. İlhan Mansız bu duruma sinirlendi ve Eser'i uyardı. Ayrıca Survivor 2017’de dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında sms oylamasına kalan 5 Yarışmacı belli oldu. İşte Survivor 2017'de elemeye kalan adaylar...

Survivor’da bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da gönüllüler takımı kaybetti. Cumartesi akşamı ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde 3 kişinin ismi çıkmıştı. Konseydeki oylamada Erdi ve Yiğit’in ismi eşit şekilde yazılmış ikisi de eleme adayı olmuştu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Tuğçe ise Sadin’in ismini söyledi.

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı kendi aralarında yaptıkları oylamanın ardından haftanın dördüncü eleme adayını belirledi. En çok ismi yazılan Gökhan haftanın dördüncü eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Eser ise,  beşinci eleme adayı olarak konseyde Elif’in ismini söyledi. Böylece gönüllüler takımından elemeye kalan isimler Eser, Elif, Erdi, Yiğit ve Sadin oldu. Survivor’da bu hafta kimin eleneceği ise Salı akşamı yayınlanan bölümde belli olacak.

ELEMEYE KALAN 4 İSİM!

- ERDİ ÜNVER
- YİĞİT İZİK
- SADİN BAKIR
- ELİF ŞADOĞLU

Survivor heyecanı kaldığı yerden devam etti. Pazar akşamı ekrana gelen Survivor'da Fatih'in sözleri ortamı bir anda gerdi! Dokunulmazlık oyununda ortalık karıştı. Dokunulmazlık oyununda Eser'in tezahüratına cevaben ortamı geren sözler sarf eden Fatih, daha sonra Erdi'ye temasta bulundu.

Eser'in sevinci İlhan'ı kızdırdı: 'Bu bench'e konuşma!'

Parkuru İlhan Mansız'dan önce bitiren Eser West, sevincini Ünlüler bench'ine doğru yaptı. İlhan Mansız bu duruma sinirlendi ve Eser'i uyardı.

Volkan oyun sonrasında yerde kaldı! Doktor müdahalesi...

Dokunulmazlık oyununda Adem'le karşılaşan Volkan, oyun sonrası yerde kaldı. Acıdan yerleri yumruklayan Volkan'a doktor müdahale etti.

Berna Keklikler zoru başardı! Acun Ilıcalı: "İlk defa görüyorum bunu'

Dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen Berna Öztürk ve Berna Keklikler mücadelesinde ilginç bir an yaşandı.

Haftanın dördüncü ve beşinci eleme adayı belli oldu!

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı kendi aralarında yaptıkları oylamanın ardından haftanın dördüncü eleme adayını belirledi.

-GÖKHAN GÖZÜKAN

Acun Ilıcalı, bir hafta içerisinde iki tartışma içerisinde başrol oynayan Fatih hakkında yaptıkları değerlendirmeyi konseyde açıkladı. Geçtiğimiz hafta takım arkadaşı İlhan Mansız’la büyük bir tartışma yaşayan Fatih Hürkan bu defa da gönüllüler takımıyla karşı karşıya geldi.

Dokunulmazlık oyunu sırasında bağıran Eser’e yönelik ‘maymun’ ifadesini kullanan ve Erdi’yle ise göğüs göğüse gelen Fatih’in tartışması Survivor’a damga vurdu. Fatih ve Erdi arasındaki gerilimi Acun Ilıcalı, set ekibi ve yarışmacılar araya girerek durdurdu. Olaydan sonra oldukça sinirlenen Acun Ilıcalı da Fatih’i sert bir dille uyararak kendisi hakkında bir karar vereceklerini söylemişti.

Survivor’ın Pazar akşamı yayınlanan bölümünde konsey sırasında Acun Ilıcalı, Fatih Hürkan hakkında aldıkları kararı açıkladı. Yaşanan 2 kavgadan sonra Fatih’e takım olarak kazandıkları ilk ödülden yararlanmama cezası verdiklerini duyurdu. Bu cezanın Survivor’da bir ilk olduğunu ifade eden Ilıcalı, bundan sonra yaşanan bu tip durumlarda bu cezayı uygulayacaklarını da açıkladı.

Fatih Hürkan ise, normalde çok sakin olmasına karşın bu tip durumlarda kendisini tutamadığını söyleyerek Erdi’den özür diledi.

SERHAT AKIN SAKATLANDI!

Survivor'da ünlüler takımından Serhat Akın'ın dokunulmazlık oyunu sırasında sağ bacak arka adelesi koptu. Serhat'ın oyunlara devam edip edemeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Survivor 2017 ünlüler takımında, bu hafta dokunulmazlık sembolünü almak için ünlüler canla başla mücadele etti. Oyun sırasında Serhat Akın'ın sağ bacak arka adelesi koptu. Sehat'a ilk müdahaleyi doktor Metin Kuşçu yaptı.

ACUN ILICALI SON DURUMU AÇIKLADI!

Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyununda sakatlanan Serhat Akın'ın hastaneye kaldırılacağını söyledi ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti.

SERHAT AKIN'IN OYUNLARA DEVAM EDİP EDEMEYECEĞİ BİLİNMİYOR

Eski Milli Futbolcu Serhat'ın bundan sonra oyunlara devam edip edemeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

SERHAT AKIN KİMDİR?

5 Haziran 1982 yılında Almanya'nın Bretten kentinde dünyaya geldi. 1991 yılında futbola Almanya'da 10 yaşında iken futbola Karlsruher SC takımının alt yapısında başladı. 9 yıl burada futbol oynadı. Ve 2001 yılında Fenerbahçe takımına transfer oldu. Serhat Akın, Fenerbahçe'nin ve A Milli Futbol Takımında forma giydi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Serhat Akın, FC Köln takımında da oynadı sonrasında da Almanya’nın 4. Ligi olan Regionalliga takımı Berliner AK 07'de oynadı ve burada futbol hayatını sonlandırdı.

KADROLAR DEĞİŞİYOR

Peşpeşe gerçekleşen oyunların ardından gönüllüler takımı Fulya Şahin ve Denisa'yı kaybederken ünlüler takımı kadrosundan eksilen tek isim Seda Demir oldu.