Abone Ol

Survivor 2016 kim elenecek kimin adı yazıldı?

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtını verecek SMS oy sıralaması sonuçları merak konusu. Peki Survivor 15 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kaybetti kimin adı elemeye yazıldı?

Survivor 2016 kim elenecek kimin adı yazıldı?

Survivor 2016 adasından kim elendi sorusunun yanıtını verecek ilk dokunulmazlık oyunu pazar gecesi ekrana geldi. Survivor'da pazartesi akşamı bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak.17 Mayıs 2016 Salı günü de Survivor SMS oy sıralaması sonuçları açıklanacak.

Survivor adasında Acun Ilıcalı eleme sistemini yeniden değiştirdi. Artık ünlüler ve gönüllüler takımı her hafta iki dokunulmazlık oynuyor. Ve bunun sonunda her hafta eleme oluyor.

SURVİVOR'DAN KİM ELENECEK DEĞİŞEN ELEME SİSTEMİ NASIL?

Dokunulmazlık oyunlarının ilki pazar ikincisi pazartesi geceleri oluyor. Dokunulmazlığı kaybeden takım ada konseyinde eleme adaylarından ilkini belirliyor. İkinci aday da yine bireysel dokunulmazlığı kazanan ismin vereceği kişi oluyor. Bu noktada da bir değişiklik oldu. Artık ada konseyinde eleme adayı olarak ismi çıkan kişi de bireysel dokunulmazlığa katılabilecek.

Survivor 2016 kim elenecek kimin adı yazıldı? - Resim: 1

SURVİVOR SMS OY SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor adasında pazartesi günü bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. O dokunulmazlık oyununu kaybeden takım da 2 eleme adayı çıkaracak. Ardından eleme adayı olan 4 isim için Survivor'da SMS oylaması başlayacak.

Survivor'dan kim elendi sorusunun yanıtını verecek SMS oylaması sıralama sonuçları salı günü ada konseyinde açıklanacak.