Abone Ol

Sunucu sevgiliyle aşk, eski sevgiliye maaş!!! Kim bu medya patronu?

Bir medya patronu düşünün ünlü bir sunucu sevgilisiyle aşk yaşarken aynı zamanda eski sevgilisini kendi TV şirketinde tam 80 bin YTL maaşla işe başlattı. İşte o medya patronu!!!

Sunucu sevgiliyle aşk, eski sevgiliye maaş!!! Kim bu medya patronu?

Sabah'ın haberi

Senkron TV'nin sahibi Levent Altınay, eski sevgilisi Pelin Akad'ı 80 bin YTL maaşla şirketinde çalıştırıyor. Yeni sevgilisi Öykü Serter'le de seyahatlere çıkıyor.

Geçtiğimiz yıllarda atv'de yayınlanan 'Akademi Türkiye'nin sunucusu Öykü Serter ile yarışmanın jürisi Pelin Akad arasında canlı yayında yaşanan soğuk savaşın nedeni sonunda ortaya çıktı! İddialara göre; iki televizyoncunun Senkron TV'nin sahibi Levent Altınay'ın gönlüne girmek için rekabet ettiği dönemde, kazanan Pelin Akad olmuş; Levent Bey'le beraberlik yaşamıştı.



Kraliçe oldu!
Altınay ile Akad arasındaki ilişkinin bitmesinden kısa bir süre sonra ise yakın dostlarına "Bir gün burada ben kraliçe olacağım" diyen Öykü Serter aradığı fırsatı yakaladı. Hayal ettiği gibi çalıştığı şirketin kraliçesi olan Öykü Serter, bir süre önce sevgilisi ve patronu Levent Altınay'la birlikte Avrupa seyahatine çıktı. Serter, Paris ve Milano'da hem tatil hem de alışveriş yaparken; Pelin Akad ise ayda 80 bin YTL maaşla Levent Altınay'ın şirketinde çalışmaya devam ediyor. Akad kraliçeği Serter'e kaptırmış olsa da, genel koordinatörlük görevini yüksek maaşla sürdürüyor.