Abone Ol

Süleyman Soylu İşid 'liler Eyleme Hazırlanıyor İddiasına da Kayıtsız Kalacak mı?

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın “IŞİD’lilerin Türkiye’de kitlesel eylem yapmak için hazırda beklediği” iddiasını köşesine taşıdı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Bu iddiaya da kayıtsız kalacak mı” sorusunu yöneltti.

Süleyman Soylu İşid 'liler Eyleme Hazırlanıyor İddiasına da Kayıtsız Kalacak mı?

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın “IŞİD’in karargâhını Türkiye’ye taşıdığı ve kitlesel terör için emperyalistlerin düğmeye basmasını beklediği” iddiasına karşı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun herhangi bir açıklamada bulunup bulunmayacağını sordu.

Özdağ, sosyal medya hesabından İstanbul'un Fatih ilçesinden paylaşılan bir videoyu alıntılayarak şöyle yazdı:

“IŞİD 2019’da Türkiye Vilayeti programını açıkladı. Karargâhını Türkiye’ye taşıdı. Türkiye’de örgütleniyor, istihbarat topluyor ve kitlesel terör için emperyalistlerin düğmeye basmasını bekliyor. Zafer Partisi, Türkiye’nin Suriye/Irak olmasına izin vermeyecek. Teröristleri süreceğiz.”

Ataklı, “Çok merak ediyorum ‘teröristlerin ayakkabı numarasını bile bilen’ içişleri bakanı Süleyman Soylu bu iddia üzerine ne yapacak? Harekete geçecek mi, Özdağ’a ‘bu bilgiyi nasıl elde ettiğini’ soracak mı? Yoksa ‘Zaten o hayvandan bile aşağı bir yaratık, onun lafıyla mı hareket edeceğim’ diyerek umursamaz mı davranacak?” diye sordu.


Yazının tamamını okumak için tıklayın.