Abone Ol

Süleyman Özışık AKP'yi Hedef Aldı: Adam Sata Sata...

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen Süleyman Özışık, TBMM'de AKP adına konuşan Trabzon Milletvekili Salih Cora'yı hedef aldı.

Süleyman Özışık AKP'yi Hedef Aldı: Adam Sata Sata...

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ve OHAL Komisyonu'na dosya götürdüğünü ifade eden Süleyman Özışık, TBMM'ye gündemine taşındı.

Oda TV'de yer alan habere göre, konuyla ilgili AKP adına konuşan Trabzon Milletvekili Salih Cora, Süleyman ve Hadi Özışık'a isim vermeden "Ne idüğü belirsiz kişiler..." ifadelerini kullandı.

AKP'Yİ HEDEF ALDI

Özışık ise Cora'yı da hedef alarak "Dün Meclis’te benim adım "Fetö Borsası" nedeniyle anıldı. Konuşan vekiller benim bu borsayı nasıl kurduğumu anlattı! Ben de istemeden de olsa bu konuya üçüncü kez açıklama getirmek zorunda kaldım." notuyla bir video paylaştı.

YAZIKLAR OLSUN

Cora'ya "Size milyon kere yazıklar olsun" diyen Özışık şöyle konuştu:

"AK Parti'nin bir Trabzon milletvekili var Salih Cora... Benim videolarımı sayısız açıklamamı izlememiş ben kendimi paralıyorum... Salih Cora isimli kişi Türkiye gündeminden ne kadar uzaksa, gündemi herhalde hiç takip etmiyor, nasıl bir milletvekiliyse, dönüyor diyor ki HDP'lilere 'Ne idüğü belirsiz bir kişinin iddiaları üzerinden bize saldırıyorsunuz' diyor. Salih Bey size milyon kere yazıklar olsun. Ne idüğü belirsiz de sizsiniz. Türkiye'den biraz haberiniz olsun ülke gündeminden haberiniz olsun.

"HELAL OLSUN"

Cora'nın daha önce "helal olsun" diyerek kendisinin videosunu paylaştığını öne süren Özışık şunları ifade etti:

"Daha önce benim videolarımı paylaşıyordunuz, daha önce 'helal olsun' diyerek destekliyordunuz. Bana sormadan 'Ne idüğü belirsiz bir kişi diyorsunuz' tekrar ediyorum ne idüğü belirsiz kişi sizsiniz.

''ADAM SATA SATA''

"Siz ve sizin gibiler hakkında bir milyon tane iddia ortaya atıldı, ben hepsinde yanınızda durdum" diye konuşan Özışık "Siz böyle adam sata sata partide adam bırakmadınız. Siz Erdoğan hakkında da bir şey ortaya atılırsa ona da arkanızı dönersiniz. Dava adamlığı bu değil" dedi.

''EN BÜYÜK DARBE''

"AKP'lilerin bunun yalan olduğunu bile bile tek bir kelime söylememesini anlamıyorum" diyen Özışık sözlerini şöyle bitirdi:

"Bakın size bir şeyi samimiyetle söyleyeyim, ben şu olaylar ortaya çıktıktan bu yana en büyük darbeyi en çok tekmeyi kimlerden yiyorum biliyor musunuz? AK Partililerden...  Bu günler geçer biz tekrar yüz yüze geliriz öyle yapın ki yüzünüzü kaldırıp yüzüme bakacak yüzünüz olsun."

CORA PAYLAŞTI 

Cora "TBMM Genel Kurulu’nda, OHAL Komisyonu ile ilgili HDP grubunun verdiği önerge üzerine partimiz adına konuşma yaptım. Muhalefetin siyaset tarzı; ‘ben lafı ortaya atarım, üstüne alan alır.’ anlayışıdır." ifadeleriyle o anların videosunu da paylaştı.