Abone Ol

Stüdyo fena karıştı! Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta'da 28. haftanın ikinci günü tamamlandı. 25 Eylül Salı gününde çeyrek altını kim kazandı sorusunun yanıtı da belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da yaşananlar..

Stüdyo fena karıştı! Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi kim oldu?

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 28. haftanın ikinci günü tamamlandı.

Bugün yani 25 Eylül Salı günü ekrana gelen bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları Tavuk Sarmaları kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Çeyrek Altını Kim Kazandı? Haftanın ikinci gününde 17 puan toplayan Burcu, günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Yasemin 13, Ezgi 11, Başak ise 7 puan toplayabildi.

Yarışmacıların toplam puanları ise şöyle;

Burcu: 30
Ezgi: 26
Yasemin: 23
Başak: 19

Stüdyoda Ortalık Karıştı: Öte yandan Gelinim Mutfakta'nın bugünkü bölümüne Yasemin ile Başak arasındaki sert "Özentilik"tartışması damga vurdu. Yasemin, Karadenizlilere özgü başörtüsü ile programa gelince ortalık karıştı.

Başak, Yasemin'in başörtüyü sarış şekli yüzünden ona sataşmaya başladı. Yarışmada bu şekilde kullananın sadece kendisinin olduğunu söyledi ve Yasemin'i kendisini taklit etmekle suçladı.

Yasemin ve diğer gelinler ise, bu suçlamaya karşı şaşkınlıklarını gizleyemediler.Yasemin, bu tarz bir başörtüsünü ve sarış şeklini herkesin yapabileceğini savunurken, Başak inatla kendisini taklit ettiğini söyledi.

Tartışmaya Kaynanalar da Karıştı: Yasemin ve Başak arasında bu anlardan sonra sert bir tartışma çıktı. Tartışma kaynanalar odasına da sıçradı. Hanife Hanım dışındaki diğer kaynanalar Başak'ın yaptığını kınadılar.