Abone Ol

Stranger Things hayranlarına müjde: Son sezon çekimleri başlıyor

Netflix'in popüler dizisi Stranger Things'in nihayet çekimlere başlayacağını sevilen oyuncu açıkladı.

Stranger Things hayranlarına müjde: Son sezon çekimleri başlıyor

Bir süredir yazarlar ve oyuncuların grevi nedeniyle çekimleri duran popüler dizi Stranger Things’ten hayranlarına nihayet güzel haber geldi.

Netflix’in tüm dünyada izlenme rekorları kıran dizisi, son sezonu için çalışmalara kaldığı yerden devam edecek. Müjdeli haberi ise Stranger Things’in sevilen oyuncusu David Harbour verdi.

2016 yılından beri dizide yer alan ve Jim Hopper karakterine canlandıran 48 yaşındaki oyuncu Harbour, merakla beklenen son sezonu için sete geri döneceğini doğruladı.

Harbour, katıldığı bir etkinlikte Stranger Things ile ilgili sorulara şu şekilde cevap verdi:

“Yani Stranger Things’in son sezonunu çekmeliyiz, değil mi? Birkaç gün sonra orada olmam lazım.”

Oyuncu, grevin sona ermesinden sonraki 24 saat içinde, çok sayıda çağrı aldığını ekledi:

“Çekim ve düzenleme için biraz zamanımız var ama bunu insanlara ulaştırmak için elimizden geldiğince sıkı ve hızlı çalışacağız çünkü onların da diziyi bizim kadar sevdiklerini biliyorum ve bunun için sabırsızlanıyorum. Onların sırada ne olduğunu görmeleri gerçekten heyecan verici bir şey. Senaryolar harika.”

Duffer Kardeşler’in popüler Netflix dizisinin son sezonunun çekimleri, WGA ve SAG-AFTRA grevlerinin başlaması nedeniyle mayıs ayında durma noktasına gelmişti. Grevin geçtiğimiz günlerde son bulmasıyla beraber de pek çok yapım setlere dönmeye başladı.

Stranger Things de son sezonu için çalışmalara başlayan yapımlardan biri. Ancak çekimler dizi ekibinin aynı zamanda bir arada geçireceği son zamanlara da şahit olacak, çünkü 2016 yılından beri devam eden macera artık son buluyor.

Harbour, hayranlar tarafından sevilen huysuz ama şefkatli polis karakteri ile ilgili de konuştu: “Bu diziyi çok seviyorum ve Jim Hopper karakterini çok seviyorum; bu son sezon ve kariyer açısından kesinlikle hayatımda büyük bir fark yarattı.”

Netflix, Stranger Things’in beşinci sezonunun yayın tarihini ise henüz onaylamadı.