Abone Ol

Stil Avcıları bitti mi? Demet Şener’den flaş açıklama

Stil Avcıları'nı izlemek isteyenler ekranları karşısına geçtiklerinde programı yayında göremedi, "Stil Avcıları" yayından kalktı mı sorusunu soranlar internette Stil Avcıları programı konusunda araştırmalar yapmaya başladı. İşte merak edilenler...

Stil Avcıları bitti mi? Demet Şener’den flaş açıklama

Stil Avcıları programı yayından kalktı mı sorusu merak ediliyor. Programın sunucusu Demet Şener’den Stil Avcıları programının akıbeti konusunda açıklamalar geldi.

İşte Sunuculuğunu Hakan Akkay, Demet Şener ve Uğurkan Erez’in üstlendiği moda-giyim yarışma programı Stil Avcıları progamı hakkında yapılan açıklamalar…

STİL AVCILARI BİTTİ Mİ?

Stil Avcıları bitti mi sorusunun cevabını sunucu Demet Şener verdi… Stil Avcıları programının sunucusu Demet Şener, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada iddialara yanıt verdi ve programın bittiğini onayladı.

Demet Şener, yaptığı açıklamada “Harika bir ekiple 2 ay boyunca canla başla çalıştık. Size hep daha iyisini sunmak için başarılı da olduk. Reytinglerimiz de gayet iyiydi ama bizim elimizde olmayan sebeplerden programımız kaldırıldı. Bize göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkürler.

En kısa zamanda tekrar ekranlarda olmak dileğiyle, sevgiyle kalın. Tüm ekibime de burdan teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki sizleri tanıdım… İyi ki sizinle çalıştım. Eminim daha nize güzel işler yapacağız hep beraber.” ifadelerini kullandı.

Stil Avcıları bitti mi? Demet Şener’den flaş açıklama - Resim: 1

(SÖZCÜ)