Abone Ol

Spor yapan bir kadın hem şık, hem seksi nasıl olur?

Avusturalya, Türk kadını Özge McAree'yi konuşuyor. Seksi ve şık olmanın ipuçlarını veren Mcaree yazılarıyla kadınları yönlendiriyor.

Spor yapan bir kadın hem şık, hem seksi nasıl olur?

ÖZGE MCAREE FOTOĞRAFLARI.. FOTO GALERİ

Avusturalya'da yaşayan ve kadınlara yönelik güzellik ve spor önerileriyle dikkat çeken Özge McAree, hazırladığı videoları internette paylaşıyor. Kadınlara nasıl fit bir vücuda sahip olabileceklerini anlatan Özge McAree'nin videoları hem Türkçe hem de İngilizce olarak ilgi görüyor. Kendisine özel blogunda da kadınlara özel yazılar yazan Özge McAree kısa zamanda büyük beğeni topladı..

İşte Özge McAree'nin kendi blog sayfasında yazdığı son yazısı;

Bir kadın iki şey olmalı ... şık ve muhteşem.

Demet Akalın'ın Twitter'da paylaştığı bir mesajını okumuştum.

"İyyyyy kimi basma basma elbiseylee! Kimi benim gibi cavalliyleeee! Varossss hep
varossun kızımmm yaaa"

"Bu ne demek şimdi?" dediğimi hatırlıyorum, ünlü şarkıcının geçen sene Nisan ayında yazdığı bu mesaja. 2013 senesinde bile moda kıyafetler arasında büyük bir trende dönüşen basma entarinin neyi varmış?

Yurt dışında büyümüş okumuş ve dünyanın hemen hemen her bir yerini gezmiş görmüş , ayakkabılara, alişverişe, indirime, gezmeye tozmaya, hakkını vererek spor yapmaya, her sabah kilometrelerce koşmaya, kahvaltı yapmaya, yeni insanlarla tanışmaya, sevdikleriyle oturup kahve yada kokteyller içmeye, yeri geldiğinde rakı içip, rakı muhabbetti yapmaya, Türkiye'ye, İstanbul'a, gülmeye, güldürmeye, hergün yenibirşeyler öğrenmeye, yapılacaklar lisitesi hazırlamaya, İkizler burcu olmaya bayılan, Can Yucel'in "kadın dediğin" şiirindeki gibi, yeri geldiğinde seksi leydi ve yeri geldiğinde de hanım sultan olup sözünü geçirmesini becerebilen, biraz da Harry Potter'da olan hayal gücüne sahip olup, Peter Pan gibi haylaz çocukluğu olan bir kadın olarak, "Bir kadın iki
şey olmalı ... şık ve muhteşem" diyor ve dünyaca ünlü, dünyaca sevilen, sayılan modacı Yves Saint Laurent'in "We must never confuse elegance with snobbery", yani "Zarafeti
hiç bir zaman züppelikle karıştırmamalıyız " sözüne katılarak devam ediyorum. .

ÖZGE MCAREE'NİN BLOGUNDAKİ YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ