Abone Ol

Spiranac'ın tercih ettiği golf kıyafeti sosyal medyanın gündemine yerleşti

Fenomen isim golf arabasına eşyalarını yükleyerek yola çıktı. Spiranac'ın tercih ettiği golf kıyafeti sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Spiranac'ın tercih ettiği golf kıyafeti sosyal medyanın gündemine yerleşti

Profesyonel golf sporculuğu kariyerini sosyal medya fenomenliğiyle değiştirdikten sonra dünya geneline hızla yayılan geniş bir hayran kitlesine ulaşan Paige Spiranac eski sporculuk günlerine göz kırptı.

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımlar sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Paige Spiranac son olarak golf günlerine geri döndüğünü müjdeleyen bir paylaşımla sevenlerinin karşısına çıktı.

Fenomen isim derin göğüs dekolteli bluzuyla golf arabasının önünde bir selfie çekilerek paylaşınca hayranlarının büyük beğenisini topladı.

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanarak sporcu kimliğinin yanında güzelliğiyle de adından söz ettirmeyi başaran Paige Spiranac golf sahalarına geri döndü.

Son zamanlarda golf oynarken paylaşımlar yapmayı tercih eden fenomen isim bu kez de eşyalarını golf arabasına yükledikten sonra hayranlarının karşısına selfieyle çıktı.

Fenomen ismin paylaşımı kısa zamanda sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgisini çekmeyi başardı.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü fenomen ismin güzelliğini öven yorumlarda birleşti. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Gerçekten çok güzelsin" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı, "Bu inanılmaz bir güzellik" yorumunu yaptı.