Abone Ol

Spiker şok etti: Siz ve tanıdığınız herkes ölecek, çocuklarınız da ölecek!

ABD'li spiker, bine yakın kişinin ölümüne yol açan Matthew Kasırgası nedeniyle ABD'lileri uyarırken biraz ileri giderek "Siz ve tanıdığınız herkes ölecek. Çocuklarınız da ölecek" dedi. Gülümseyerek bunları söylemesi ise 'ilginç' bulundu.

Siz ve tanıdığınız herkes ölecek, çocuklarınız da..

ABD'de Fox News hava durumu spikeri Shepard Smith'in Matthew Kasırgası nedeniyle ABD'lileri uyarırken sarf ettiği sözler şok etti.

"SİZ VE TANIDIĞINIZ HERKES ÖLECEK, ÇOCUKLARINIZ DA ÖLECEK"

Fox News hava durumu spikeri Shepard Smith, dün Matthew Kasırgası'nın ABD'ye yaklaştığını "Batıya 20 mil kadar yaklaştı. Siz ve tanıdığınız herkes ölecek. Çünkü çok şanslı değilseniz bundan sağ kurtulamazsınız. Ve bu arada çocuklarınız da ölecek" sözleriyle anlattı.

GÜLÜMSEMEYLE ANLATTI

Bu sözleri gülümseyerek söyleyen Smith, "Gece boyunca canlı yayında olacağız. Ama ben olmayacağım, bir aile düğününe gidiyorum. O yüzden dışarı çıkmanız gerekiyorsa çıkın çünkü çoğunuz donarsa beni buraya gönderirler ve benim o düğüne gitmem gerekiyor" dedi.

Smith'in sözleri sosyal medyada da ses getirdi. Bazı kullanıcılar hava durumu bültenini 'en iyi komedi programı' diye nitelerken, bazıları da "En azından adam dürüst davrandı" diyerek Smith'e destek verdi.