Abone Ol

Söz dizisine damga vuran sahne: Tolga Sarıtaş yorumuyla Gesi Bağları

Söz dizisi dün akşam 27. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı dizide Yavuz karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş'ın 'Gesi Bağları' türküsünü söylemesi herkese duygu dolu anlar yaşattı. İşte Söz son bölümden o anlar...

Söz dizisine damga vuran sahne: Tolga Sarıtaş yorumuyla Gesi Bağları

Star TV’nin sevilen dizilerinden Söz’de rol alan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde ünlü Gesi Bağları türküsünü seslendirdi.

SÖZ SON BÖLÜMDE YAVUZ'A BÜYÜK ŞOK

F16’ların hedefinde Hatice’yi bulan Yavuz zor bir karar vermek zorundadır. Diğer tarafta ise TİM sınır kapısına yaklaşan intihar bombacılarını etkisiz hale getirmek için büyük bir risk alacaktır.

Tüm bunlar olurken mühendis Yücel Ertürk Büyükelçinin adamları tarafından kaçırılır. Uçaklarımızın kontrolüne sızmayı amaçlayan Büyükelçi, Çolak için güvenli bir yol hazırlamaya çalışmaktadır. Çolak ise topladığı yüzlerce adamıyla sınırı geçmek için hazırlık yapmaktadır.

Yücel Ertürk’ü kurtarmak için yola çıkan Yavuz ve Tim, Çolak’ın yarattığı tehdidi önlemek için zamana karşı mücadele verecektir. Yavuz ise operasyonunun sonunda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşecektir.

SÖZ 28. BÖLÜM FRAGAMANI YAYINLANDI MI?

Dün akşam ekrana gelen Söz dizisi yine nefes kesti. Yavuz'un yüzleştiği büyük gerçek hayatını bir anda alt üst ediyor. Söz 28. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

İŞTE TOLGA SARIŞTAŞ'IN SESİNDEN 'GESİ BAĞLARI' TÜRKÜSÜ