Abone Ol

Söz dizisi 10. bölüm fragmanında son bölümde yaralanan Eylem ölüyor!

Söz dizisi yeni bölüm fragmanı ile geçtiğimiz hafta yaralanan Eylem'in yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybedeceğini gösterdi. Çolak'ın rehin aldığı Yavuz ise yapılan operasyonlarla bulunduğu alanda yanmaktan son anda kurtulacak.

Söz dizisi son bölümde üsteğmen Yavuz ve askerleri teröristlerden okulu kurtarmaya çalışmış ve şiddetli bir çatışma yaşamıştı. Ormanlık alanda tek alan Zafer güçlükle kurtarlırken okulda bulunan sivilleri kurtaran askerler büyük bir mücadele vermişti. Söz son bölümde Çolak'ın eline düşen Yavuz ise tabur komutanına kendisinin bulunduğu binanın vurulması için istekte bulunmuştu.

Yarbay Erdem, bir yanda askerini kaybetme durumu bir yanda da teröristi ele geçirme durumu ile karşı karşıya kaldı. Bölgeden ayrılmamaları halinde hem öğrencilere hem de öğretmenlere saldıracaklarını ifade eden teröristler, bu planlarını uygulamak için harekete geçti.

Çolak, bu kez teröristlerden okulu basmalarını ve askerlerle birlikte hem öğretmenleri hem de çocukları öldürmelerini istedi. Teröristlerin bu düşüncesinin istihbaratını alan Yavuz ve askerleri onların bulundukları depoya baskında düzenlemiş ve Yavuz teröristlerin eline esir düşmüştü. Öte yandan Zafer Üsteğmen de ormanlık arazide teröristlerle baş başa çatışmaya girmiş ve ölümle burun buruna gelmişti. Zafer’in kurtarıldığı ise önceki bölümde ortaya çıkarken Yavuz’un yaşayıp yaşamayacağı ilerleyen günlerde ortaya çıkacak.

Geçtiğimiz hafta reyting mücadelesinde İçerde dizisi ve Survivor’ı geride bırakmayı başaran fenomen dizide oldukça önemli gelişmeler yaşanmıştı. Yavuz’un teröristlerin eline düşmesi ve Çolak’ın onu ölümle tehdit etmesi ise dizide gündem olmuştu. Çolak’ın Erdem Yarbay’ı görüntülü bir şekilde arayarak Yavuz’u yakacağını söylemesi yarbayı zor durumda bırakacak. Yavuz, hava araçlarıyla birlikte kendilerinin bulunduğu alanın bombalanmasını isteyecek. “Komutanım bana bunların elinden ölmeyi nasip etmeyin vurun burayı” diyecek olan Yavuz, yarbayı zor bir kararla karşı karşıya bırakacak. Yavuz’un isteğini değerlendirmeye alan yarbayın nasıl bir karar vereceği ise gelecek bölümde ortaya çıkacak. “Ölüm bize bayram olur” diyen Yavuz, dünyaya rezil olmak istemediğini söyleyerek “Komutanım ne olur vurun” diye ısrar edecek. Okulun basılmasının talimatını veren Çolak ise çocuk, öğretmen kim olursa olsun öldürülmesini isteyecek. Askerler ise okula saldırı hazırlığında olan teröristlere engel olmaya çalışacak.

SÖZ DİZİSİNDE ÖNCEKİ HAFTALAR NELER OLDU?

Bahar’ın yaralandığı öğrenen Yavuz, Çolak’ın saldırdığı kamyonda bulunan kişileri kurtarmaya gitti. Secdiği kişinin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenen Yavuz, Bahar’ın kurtulmasına rağmen ölen siviller için üzüldü. Birlikte katıldıkları davette yakınlaşmaya devam eden Bahar ve Yavuz birbirlerine ilk kez ilişkilerini itiraf etti.