Abone Ol

Soyup taciz ettiler, bir de kameraya çektiler!

Öfkeli abla, kız kardeşi ile ilişkiye girip bir daha aramayan gençten öyle bir intikam aldı ki..

Soyup taciz ettiler, bir de kameraya çektiler!

N.Ö. adlı kız, ilişkiye girdikten sonra kız kardeşinin telefonlarına çıkmayan 17 yaşındaki R.K.'yı 3 erkekle birlikte kaçırdı. Çırılçıplak soyulan genç taciz edildi, kamerayla kayıt alındı.

AHT'den Özlem Yıldız'ın haberine göre; Bakırköy 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde davası devameden olaylar zinciri, 17 yaşındaki F.Ö.'nün kendi rızasıyla aynı yaştaki erkek arkadaşı R.K. ile ters ilişkiye girmesiyle başladı.

SOYUP, TACİZ ETTİLER, KAMERAYA ÇEKTİLER

R.K. ilişkiden sonra genç kızın telefonlarına çıkmayınca F.Ö. durumu ablası N.Ö. ile paylaştı; devreye ablanın sevgilisi F.C. girdi.

Abla-kardeş, yanlarına F.C. ve onun 2 erkek arkadaşını da alarak R.K.'yi kaçırıp metruk bir binaya götürdü.

2 kız araçta beklerken, 3 erkek R.K.'yi binanın üst katında önce çırılçıplak soydu, ardından cinsel tacizde bulunarak bu görüntüleri cep telefonu kamerasına çekti.

VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRDÜLER

Vücudunda sigara söndürdükleri R.K.'yi öldüresiye döven 3 erkek, saatler süren işkencenin ardından R.K.'yi olay yerinde bırakıp kaçtı. R.K. kendine geldikten sonra polise giderek şikâyetçi oldu.

Olayın ortaya çıkmasının ardından F.Ö. kendisine verilen uyku ilacının etkisiyle erkek arkadaşıyla zorla birlikte olduğunu ileri sürdü.

ÇIPLAK GÖRÜNTÜLER BEKLENİYOR

R.K. 'yaşı küçük kızla isteği dışında zorla birlikte olmaktan', diğerleri de yaptıkları işkenceden tutuklandı.

R.K. ve F.Ö. daha sonra tahliye edilirken; abla N.Ö., sevgilisi ve sevgilisinin 2 erkek arkadaşı 32 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor. Mahkeme, R.K.'nin cep telefonu kamerasıyla çekilen çıplak görüntülerini bekliyor