Abone Ol

Soylu'yu dinlemeyip çatıda toplu namaz kıldılar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun farkındalık oluşturmak amacıyla ''Evde kal Türkiye" mesajını ve sosyal mesafeyi hiçe sayan bir grup, Bolu Göç İdaresi Müdürlüğü’nün çatısında cemaatle namaz kıldı.

Soylu'yu dinlemeyip çatıda toplu namaz kıldılar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan videoda, "Evde kal Türkiye" mesajını verdi.

Göç İdaresi yetkililerinden alınan bilgiye göre, yeni tip corona virüsle (Covid-19) mücadelede sosyal izolasyonun desteklenmesi amacıyla Uyum ve İletişim Daire Başkanlığınca "Evde hayat var, evde kal Türkiyem" sloganıyla video hazırlandı.

Ancak, Bakan Soylu'nun  farkındalık oluşturmak amacıyla verdiği mesajı ve sosyal mesafeyi hiçe sayan bir grup, Bolu Göç İdaresi Müdürlüğü’nün çatısında cemaatle namaz kıldı. Bazılarının da grup halinde oturup sohbet etmesi dikkat çekti.

Sözcü’den İsmail Akduman’ın haberine göre ise; koronavirüsle mücadele kapsamında camiler kapatılıp cemaatle namaz kılınmasına ara verilmesine rağmen, Göç İdaresi Müdürlüğü’nün çatısına çıkan bir grup, sosyal mesafeyi umursamadan namaz kıldı.

Namazı bitirdikten sonra göçmenler bir süre daha toplu bir şekilde sohbet edip çatıdan ayrıldı. Olay, bir vatandaş tarafından kaydedildi.

İŞTE SOYLU'NUN VE ÜNLÜ SPORCULARIN YER ALDIĞI EVDE KAL KLİBİ: