Abone Ol

Sosyetik güzeller motosiklet üstünde!

FOTO GALERİ- Cemiyet hayatının iki ünlü ismi Etiler Vip dergisi için deri kıyafetler içinde seksi pozlar verdi. İşte çekimlerin kamera arkası..

Sosyetik güzeller motosiklet üstünde!

İŞTE O POZLAR.. FOTO GALERİ

SEVAL BİRİNCİ ÇEKİMİN HİKAYESİNİ DERGİDE BÖYLE ANLATTI.

Uzun zamandır Harley Davidson motosikletleriyle çekim yapmak istiyordum. Bu çekimi kimle yapmalıyım diye düşünürken sevgili arkadaşım Sibel Çakı beni aradı Sibel’cim özlemiş beni, ben hatırını sormadan, ‘senle bu ayki moda sayfalarım için çekim yapıyoruz’ diye lafa başladım. Sibel şaşkın ama Harley Davidson motosikletlerinle çekim yapacağımızı söyleyince hemen kabul etti kırmadı sağolsun Sibel’cim beni. Sonradan öğrendim ki Sibel tam bir motor tutkunuymuş.

Şimdi sıra Harley Davidson’a ulaşabilmekti, nasıl ulaşırım diye düşünürken arkadaşım Mert Giray aradı. Mert herkesi tanır hemen ona sordum, tanıdık var mı nasıl ulaşırız diye, Mert sahiplerini tanıyormuş Emin Ali Çakırkaya ile yakın arkadaşlarmış. Hemen Seda Yazıcıoğlu’nu aradı. Seda hanım çekimi kabul etmiş tabii, kabul olduğu için ben çok mutluydum. Hemen Seda Hanım’ı aradım ve ertesi gün Maslak’taki Harley Davidson’daydık Seda Hanım bizleri çok sıcak karşıladı. Show Room’ları muhteşemdi. Motosikletler kıyafetler aksesuarlar çok güzel görünüyorlardı, hemen kıyafetleri seçmeye başladık, deri pantolonlar t-shirtler, montlar zincirler aksesuarlar seçildi. Motosikletler olağan üstüydü hangileriyle çekim yapacağımıza zor karar verdik, ilk gözüme çarpan beyaz Road Glide CVO motosikletti. Sevgili Seda’yla servis bölümünde çekim yapmaya karar verdik ve servis bölümünde çekime başladık sevgili Sibel Çakı tam bir Harley motorcusu gibiydi.

Sibel’in çok güzel resimleri çekildi servis bölümünde şimdi de sıra bizim çekimizdeydi, sokak çekimleri için de kırmızı STREET GLİDE CVO ve siyah HERİTAGE SOFTALİ seçtik ve Bebek’teyiz.. Sibel siyah deri pantolonu, t-shirt’ü, montu ve zincirleriyle çok şıktı

Bebek Parkı’na girişimiz muhteşemdi. Ben kırmızı street glide cvo’nun üzerinde, Sibel siyah Heritage Softali üzerinde çok hoş görünüyorduk. Bebek’te bütün gözler bizim üzerimizdeydi. 26 derece sıcaklıkta üzerimizde montlarımızla çekime başladık ve işte bu birbirinden güzel kareler çıktı ortaya.

Eğer bir gün motosiklet kullanmasını öğrenebilirsem, alacağım tek motor Harley Davidson olacak, ama maalesef denge sorunum olduğu için bu hayalimin gerçekleşmesi zor görünüyor. Evetttt bu ay da buraya kadar..Bu keyifli çekimi gerçekleştirebilmem için bize tüm imkanları sağlayan sevgili Emin Ali Çakırkaya’ya ve sevgili Seda Yazıcıoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Seda yoğun temposuna rağmen çekim sırasında bizleydi. Bize vakit ayırdığı için de ayrıca teşekkür ediyorum. Canım arkadaşıma, Sibel Çakıya da çok teşekkür ediyorum. Sevgili arkadaşım ve makyörüm Çetin Koyuncu’ya çok teşekkür ediyorum. Salon Mert Kaldırım’a çok teşekkür ediyorum.

Huzur ve sevgi içimizden hiç eksik olmasın.

Sağlıklı huzur dolu mutlu bir ay diliyorum herkese..

SEVAL BİRİNCİ/ ETİLER VIP