Abone Ol

Sosyetik güzeli kim dövdü? İşte Çeşme dayağının perde arkası!!!

Sosyetenin ünlü ismi Ceyla Gölcüklü'nün Çeşme Sheraton'da yediği dayağın sırrı aydınlandı !

Sosyetik güzeli kim dövdü? İşte Çeşme dayağının perde arkası!!!

Bu yediği ilk dayak değil

İRAN asıllı İngiliz vatandaşı Shery Shahnavaz'la 11 yıllık evliliğini 2005'te noktalayarak eşinin servetinin yarısı olan 140 trilyonun sahibi olan Gölcüklü'nün dayakla sonlanan ilk olayı bu değil. Geçen yaz eski manken Öykü Osma'nın sevgilisi İlhan Karadeniz ile aşk yaşayan Gölcüklü, Osma'nın yakın arkadaşı Melis Murathanoğlu'dan dayak yemişti. "Arkadaşımın sevgilisini sen ayarttın" diyerek Gölcüklü'ye saldıran Murathanoğlu'nun elinden sosyetik güzeli zor almışlardı. Gölcüklü ile Siren Ertan arasında da kavgalar yaşanmıştı. Gölcüklü'nün Ertan'ın ayrıldığı eşini ayartmaya çalıştığını söylemesiyle alevlenen tartışmanın sonunda iki güzel mahkemelik olmuştu.

Petrol kralı eşinden boşanırken aldığı 140 trilyonluk tazminatla adından söz ettiren Ceyla Gölcüklü'nün Çeşme Sheraton Oteli'nde bir karı-koca tarafından dövüldüğü iddia edilmiş ancak bu çiftin kim olduğu öğrenilememişti. Ve sır perdesi sonunda aralandı... Görgü tanıklarının iddiasına göre dayak olayı şöyle gelişti: Gölcüklü havuzbaşındaki barda annesiyle otururken Fatma Kılıç, eşi ve bir kaç yakını ile kumsala indi. Gölcüklü, Kılıç'ın eşine sözlü olarak sataştı. 1999'da vefat eden ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın kızı olan Fatma Kılıç bunun üzerine Gölcüklü'ye "Nedir ulan senden çektiğimiz" diye bağırdı. Ardından da Kılıç'ın eşi, Gölcüklü'ye "Defol git buradan" dedi. Giderek alevlenen tartışmada Fatma Kılıç eline geçirdiği bardağı Gölcüklü'nün kafasında kırdı. Ardından da Kılıç'ın eşi ile gruptaki diğer erkekler Gölcüklü'yü tekme tokat dövdü. Kılıç'ın eşi, Gölcüklü'yü tokatlaya tokatlaya otelin çıkıp kapısına götürüp "Git buradan" diye bağırdı.

Kimse yok mu?

Gölcüklü'nün bu sırada "Kimse yok mu burada? Can güvenliğim tehlikede" diye bağırması üzerine otel görevlileri olaya müdahale etti. Olaydan sonra iki taraf da birbirinden şikayetçi olmak için karakola gitti ancak son anda uzlaşarak olayı kapattı.