Abone Ol

Sosyetik çiftin 3 gün 3 gecelik düğünü böyle bitti!

MEDYAFARESİ FOTO GALERİ- Sosyeteden Erdem İpekçi ve Pınar Güsar'ın 3 gün 3 gece süren masal gibi düğünü Hint bahçesinde başladı, Boğaz’da bitti..

Sosyetik çiftin 3 gün 3 gecelik düğünü böyle bitti!

Erdem İpekçi ve Pınar Güsar\'ın 3 gün 3 gece süren düğününden kareler!.. FOTO GALERİ

İstanbul sosyetesi Türkiye’ye dünyaca ünlü yıldızları getiren ve birbirinden şık mekanlarıyla da ünlenen genç işadamı Erdem İpekçi ve oyuncu model Pınar Güsar’ın, üç gün üç gece süren masal gibi düğünleri kadar ilk gece görkemli bir davete ev sahipliği yapan Life Park Hint Bahçesi’ni de konuşuyor.

Life Park Hint Bahçesi’ndeki davet aynı zamanda Hint Bahçesi’ni de sezona açarken, mekan atmosferiyle Hint filmlerini aratmıyor. İpekçi çiftinin düğününde de yiyeceklerden, kıyafetlere kadar Hint Kültürü’nü yine bir masal gibi bahçeye taşıyan mekan, düğüne de çarpıcı bir start vermiş oldu. Ancak genç çift, Qubbe Bahçe’de 2. gün kıyılan nikahla ve ünlü keman virtüözü Canan Anderson’dan, Serkan Çağrı Orkestrası’na, Zenne’den ateş danslarına kadar sürpriz performanslarla da davetlilere unutulmaz bir düğün macerası yaşattı. 3 gün 3 gece, Pazar akşamı Boğaz’da romantik ve eğlence dolu bir yat keyfiyle sona ererken çiftin düğün davetiyesi yerine çektikleri Hollywood filmi ayarında videoları youtube’da hala çok izleniyor.

Çift son günde davetlilerle birlikte Beyaz Kuğu adlı lüks yatla Boğaz’a açılırken, Hint Bahçesi’nden, Qubbe Bahçe’ye kadar Sarıyer\'e kazandırılan yeni mekanlar da aşklarını şahitlik etmiş oldu. Düğün biter bitmez, iş ve cemiyet hayatının gözleri mekanlara ve düğün sezonuna çevrilirken, gelin ve damat 3 gün 3 gece düğünle dünya evine girmiş oldu.

Genç işadamı Erdem İpekçi dünyaca ünlü Pet Shop Boys, Patricia Kaas, Jason Mraz gibi isimlerle Life Park konser alanını da sürprizlerle doldurmaya da devam edecek.