Abone Ol

Sosyetik bardaki tecavüz skandalı siyaseti nasıl vurdu?

Geçtiğimiz günlerde Bebek'te bulunan Lucca isimli mekanda tecavüz girişiminin yaşandığı iddia edilmişti. Yaşanan bu olayın ardından siyasete olan yansımasını odatv yazarı Hürrem Elmasçı yazdı.

Sosyetik bardaki tecavüz skandalı siyaseti nasıl vurdu?

Odatv'den Hürrem Elmasçı'nın ''Sosyete barındaki tecavüz siyasete yansıdı'' başlıklı yazısı şöyle:

''Paris’ten döndüm ve aldığım habere çok üzüldüm.

Cem Mirap gibi İstanbul’daki kaliteli işletmelerin sahibi, benim de Ankara’dan tanıdığım yakışıklı çocuğumun başına gelenler moralimi bozdu. Okumuşsunuzdur, Bebek semtindeki Lucca’da tatsız bir olay meydana geldi. Aslında tatsız dememek lazım, tecavüz mü, sarkıntılık mı demeliyim, bir kadına iğrenç şiddet uygulandı.

İşletmeleri için o kadar titiz davranan zavallı Cem Mirap bir anda çok kötü olayla karşı karşıya kaldı.

Siz bu yazdıklarımı biliyorsunuz. Beni tedirgin eden daha başka bir konu:

Volkan Bozkır’ı tanırsınız.

Ben kendisini Özallı-Demirelli yıllardan tanırım. Birinin danışmanlığını, diğerinin özel kalem müdürlüğünü yaptı. O bir monşer idi, diplomat olarak çok yerlerde görev yaptı.

Şimdi burada monşer dedikodusu yapmayacağım, maşallah tüm hükümetler ona arka çıktı. Bir hikmeti var herhalde. AK Parti bile üç dönem milletvekili yaptı, Bakan oldu. Sayın Erdoğan da Özal ve Demirel gibi Bozkır’ı çok seviyor, beğeniyor.

Çenem durmuyor konuyu uzatmayayım.

Volkan Bozkır’ın bir kızı var, Okşan.

Okşan kızım büyük torunumla aynı üniversitede okudu; Bilkent.

Marka yönetimi konusunda uzmandır.

Okşan kızım, bizim Ankara’dan aile dostu yakışıklı oğlumuz Cem Mirap ile büyük aşk yaşayıp evlendi. Şunu söylemezsem Okşan kızıma haksızlık ederim; Lucca gibi işletmelerin başarılı olmasında payı büyüktür.

Bu iğrenç tecavüz girişimin Lucca’ya zarar vermesini istemem. Fakat önceki sabah arkadaşımla kahve içerken şunu söylemesin mi:

“Şekerim asıl zararı Volkan Bozkır gördü. AK Parti’deki hasımları bu olayı deşmeye başladı.”

Sinirlendim, “yahu” dedim; “damadının işletmesindeki olay, kayınpederin siyasi geleceğini nasıl etkiler?”

Arkadaşım demez mi, “Mesele sadece Ak Parti değil. Volkan Bey Şubat ayı sonunda Birleşmiş Milletler başkanlığına aday olacak. Şimdi oradaki karşıtları da bu tecavüz konusunu gündeme getirmez mi?”

Bir çalışanın yaptığı iğrençlik neye sebep oluyor gördünüz mü?

Volkan Bozkır bugünlerde AK Parti de yaptığı gibi Birleşmiş Milletler’deki rakiplerine bu kötü olayı mı anlatmak zorunda kalacak?

Şimdi ne komplolar havada uçuşur, bakalım altından daha neler çıkacak. İnsan şunu düşünmeden de edemiyor ama, haberi ilk yazan Takvim gazetesi kime bağlı? Sabah grubu. Haberi sürdüren kim; Sabah! Bu medyanın başında kim var? Hadi ben kaçtımmmmm.''

Sosyetik bardaki tecavüz skandalı siyaseti nasıl vurdu? - Resim: 1

(Bugünkü Sabah gazetesi)