Abone Ol

Sosyetenin ünlü etçisi Nusr-et yeni mekanında!

Etiler Nispetiye Caddesi üzerindeki yeni adresinde hizmete vermeye başlayan Nusr-Et Steakhouse'un açılışına çok sayıda ünlü isim katıldı.

Sosyetenin ünlü etçisi Nusr-et yeni mekanında!

Sanatçı Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, Süper Star Ajda Pekkan, Alişan, manken Deniz Akkaya, İbrahim Kutluay ve eşi Demet Şener, Ayşe Özyılmazel ve çok sayıda davetli katıldığı gecede, ünlü restoranın adını aldığı ortağı ve şefi Nusret Gökçe, tüm misafirleri kapıda karşıladı. Açılış kokteylinde davetlilere ızgarada pişirilmiş etler ikram edildi. Açılışa katılan Ayşe Özyılmazel Nusr-Et’in etlerinin çok lezzetli olduğunu belirterek, "Çok değişik etler, çünkü, Nusret içine emeğini veriyor, sevgisini veriyor, ruhunu veriyor." dedi. Sanatçı Alişan ise Nusret Gökçe’nin yemeklerini sevgiyle yaptığını söyledi.

Yeni yerlerinde, mutlu olduklarının altını çizen Nusret Gökçe, "İlk mekanımız Çamlık CAddesi’ndeydi. Daha sonra Nispetiye’deki bu yeri aldık. Burası daha geniş ve daha modern bir yer. Oturum kapasitesi 200 kişilik bir yer." dedi. Kasap ve Steakhouse olarak hizmet veriklerini söyleyen Gökçe; "Etlerimiz 28-45 gün arası 0 derece ve nemi ayarlanmış dolapta dinlendiriliyor. Daha sonra kömür ızgarada servis ediliyor. Etlerimizin hepsi yerli, Trakya Bölgesi’nin etlerini veriyoruz" dedi.

DHA