Abone Ol

Sosyeteden iç çamaşırsız doğum günü partisi!

MEDYAFARESİ FOTO GALERİ HT MAGAZİN yazarı Esin Övet, sutyen giymeme modasını yazdı ve geçen günlerde Derin Mermerci'nin vermiş olduğu partinin bilinmeyenlerini yazdı.

Sosyeteden iç çamaşırsız doğum günü partisi!

DERİN MERMERCİ’DEN İÇ ÇAMAŞIRSIZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ -GALERİ-

İşte Esin Övet’in yazısının bir kısmı;

Son yıllarda kadınlar özgürlüklerinin üzerine özgürlük katmaya devam ediyor. Tabii bu söylemim tamamen Türk kadınları üzerine. Çünkü yurtdışında kadının özgürlüğüne zaten söylenecek laf yok. Özellikle de giyim kuşam konusunda. Mesela Türk kadınları yurt dışına çıktığı zaman Türkiye’de yapamadığı şeyleri rahatlıklar yapar. Bunu bilmeyen yoktur. Mesela tayt üzeri küçük tişörtü birçok kadın Türkiye sınırlarına çıktığı an anında giyer ya da iç çamaşırı giymeden rahat rahat dolaşır.

KRİSTİN CAVALLARI İÇ ÇAMAŞIRSIZ YAKALANDI -FOTO GALERİ-


Cannes’e adım attığım dakikalarda grupta birbirinden hoş altı kadınla üç gün tatil geçirince malum konumuz, kıl, tüy, estetik, rejim ve iç giyimimizdeki özgürlükler üzerine oldu. Tabii bol bol da erkeklerin dedikodusu yapıldı. Malumunuz magazin eklerinin arka sayfalarında bol bol “İç çamaşırsız yakalandı”, “İçine sutyen giymedi” tarzında yabancı kaynaklı haberlere rastlarız. İşte Cannes’da da konularımızın başında bu geliyordu. Çünkü Fransız kadını rahat. Hatta hiçbir şey umurunda değil. Ama bizim gurupta birçok ses çıktı. Kimisi “Aslında iç çamaşırı giymek memelere büyük zarar veriyor” derken kimisi de “Annem beni hep kandırdı sanırım. O yüzden gece yatarken bile takıyordum” tarzında cümleler kurdu. Benim de aklıma Cannes’e gelmeden önce gittiğim Derin Mermerci’nin doğum günü gecesi geldi. Derin Mermerci ve bir dolu kadın Karaköy Bej’deydi o gece. Ve hiç birinin de iç çamaşırı yoktu. Hayır zaten buna çok alışkınım. Zaten Derin Mermerci’de giyinmesin. Fıstık gibi. Mini etek de kendisine pek yakışıyor. Artık birçok kadın da kendine güveniyor ve öyle rahat rahat dolaşıyor. ’Şimdi nereden çıktı bu konu?’ diyeceksiniz. Benim demek istediğim başka. Artık beyler bu duruma alışsa çok iyi olacak. Kadınlar artık iç çamaşırı kullanmak istemiyor. Yani tüm fazlalıklardan kurtulmak niyetinde herkes. Artık öyle “İçim gözüktü”, “Aman ayıp olacak” tavrında da değiller hani. O gece de Derin dahil olmak üzere birçok kişinin de bu tavrı hoşuma gitmedi değil. Ha bir de tabii herkesin kırmızı ruju var dudağında. THY bu duruma ne der bilmiyorum ama gecelerde sık sık dolaşan kadın neredeyse sutyensiz çıkıyor kırmızı rujsuz çıkmıyor anlayacağınız.

Mahidevran sütyensiz!.. FOTO GALERİ

HÜLYA AVŞAR BÖYLE FRİKİK VERDİ FOTO GALERİ< UĞRADI AZİZLİĞİNE RÜZGARIN ROMANİA>

JENNIFER NICOLE LEE İÇ ÇAMAŞIRSIZ! FOTO GALERİ!

Zeynep Beşerler’den sütyensiz göğüs frikiği!.. FOTO GALERİ

YENİ ÇILGINLIK İÇ ÇAMAŞIRLI FOTOĞRAF! FOTO GALERİ

Facebook güzelleri.. FOTO GALERİ< UĞRADI AZİZLİĞİNE RÜZGARIN ROMANİA>

Ebru Şancı’dan iç çamaşırsız kasık dekoltesi!.. FOTO GALERİ-

İŞTE BRİTNEY’İN İÇ ÇAMAŞIRSIZ FOTOĞRAFLARI.. FOTO GALERİ

LİNDSAY LOHAN SÜTYENSİZ -FOTO GALERİ-

MİLEY CYRIS\'TAN KÜLOTSUZ FRİKİK -FOTO GALERİ-