Abone Ol

Sosyetede "Papaz büyüsü" davası!!! Hangi ünlü çiftin boşanma davasına büyücüler karıştı?

Sosyetenin ünlü çiftinin 33 yıllık evliliği, "papaz büyüsü" ve tarot falı tartışmalarıyla bitiyor. İşadamı iki çocuğunun annesi olan eşini kendisine papaz büyüsü yapmakla suçladı.

Sosyetede "Papaz büyüsü" davası!!! Hangi ünlü çiftin boşanma davasına...

Sosyetenin ünlü çifti Kuyumcuyanlar'ın 33 yıllık evliliği, "papaz büyüsü" ve tarot falı tartışmalarıyla bitiyor. Bourgeois Çelik Sanayi'nin sahibi Ari Kuyumcuyan, iki çocuğunun annesi olan eşini kendisine papaz büyüsü yapmakla suçladı. Linda Kuyumcuyan ise eşinin açtığı davaya gönderdiği karşı dilekçede kocasının tarot falına baktırdığını ve falcının etkisinde kaldığını iddia etti. Ari Kuyumcuyan, İstanbul 1. Aile Mahkemesi'ne verdiği dilekçesinde, eşiyle 1974 yılında evlendiğini, bu evlilikten iki çocukları bulunduğunu anlatarak, kendisine Linda Kuyumcuyan'ın "papaz büyüsü" yaptırdığını iddia etti. Kuyumcuyan, eşinin sürekli "Sosyeteye seni ben soktum benim sayemde bu insanlarla tanıştın" dediğini ve üzerinde baskı kurduğunu ileri sürdü. Kuyumcuyan, ortak evlerinde bulunan kitapları ile özel eşyalarının kendisine verilmesini istedi.

FALCININ DEDİÄžİNİ YAPTI
Davaya cevap dilekçesi veren Linda Kuyumcuyan ise eşini sürekli "tarot falı" baktırmakla suçladı. Linda Kuyumcuyan dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: "Bir akşam eve geldiğinde 'Senin büyülerinden sıkıldım. Annem de bu işin içinde. Artık gözüm açıldı. Evden ayrılıyorum. Bu takipten bıktım' dedi. Eşim, tarot falı baktırıyor. Bu fallarda kendisinden 'Daha zengin olması için anne ve babasının ölmesi, çocuklarından nefret etmesi' istenmiş. İşyerindeki sekreterini, muhasebecisini ve şoförünü falcının telkiniyle çıkarmış. İş görüşmelerine falcıyı götürmeye başlamış."

TRAFİK KAZASINI BÜYÜYE YORDU
Linda Kuyumcuyan iddialarına şöyle devam etti: "Falcı kadın, bizim kendisine papaz büyüsü yaptırdığımızı söyleyerek, Ari'nin aklını çelmiştir. Falcı, şirketin anahtarlarını bile değiştirmiş, buraya kendi adamlarını yerleştirmiştir. Ari, falcının telkini ile oğlu Kerim ve kızı Karen'i görmek istememiş, çocuklarını samimiyetsizlikle suçlamıştır. Hatta geçtiğimiz günlerde köprüde yaptığı bir kazayı bile papaz büyüsüyle ilişkilendirmiştir."