Abone Ol

Sosyal medyanın zirvesinde Fenerbahçe var!

10 Mart 2016 Perşembe sosyal medya ratinglerindebu hafta zirvede Fenerbahçe - Braga maçı yer aldı.

Sosyal medyanın zirvesinde Fenerbahçe var!

Fenerbahçe –Braga Avrupa Ligi maçıpozisyon yorumları ve taraftarların destek iletileri konuşuldu. Mehmet Topal’ın golü ile Fenerbahçe 1-0 galip ayrıldığı maç 53,58  Somera Rating ile en çok konuşulan en çok konuşulan program oldu.

Fatih Portakal ile Ana Haber’de program hashtag’i #yokartık’tı. Program boyunca ağırlıklı olarak Suriyeli çocuklar ve Şırnaklı çocuklar hakkında yorum ve görüşlerin Twitter’da paylaşıldığı program 7,30 Somera Rating ile en çok konuşulan 2. yayın oldu.

En çok konuşulan 3. program LokomotivKuban - Fenerbahçe basketbol maçı oldu. Fenerbahçe’nin çeyrek finale yükseldiği maçta LokomotivKuban 52-55 Fenerbahçe sonucu ile Fenerbahçe’ningalip ayrılırken, 5,08 Somera Rating ile en çok konuşulan 3. program oldu.

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Hümaşah Sultan’ın saraya gelmesi ses getiriken, Handan ve Derviş’in arasındaki ilişkiyi açığa çıkmasıveKösem’insırrınıbildiğiniöğrenenHandan’ın yaptıkları çok konuşuldu. Dizi 4,10Somera Rating ile en çok konuşulan 4. yayın oldu.

Kurtlar Vadis iPusu, dünakşamki bölümü beğenilerek izlenirken, Polat ve Elif’insahneleri ses getirdi.Dizi 3,56  Somera Rating ile en çok konuşulan 5. yayın oldu.

Sosyal medyanın zirvesinde Fenerbahçe var! - Resim: 1